SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Bli medlem i Kvarnby IK
BLI MEDLEM
Kvarnby IK - fotbollsförening sedan 1906
Om du vill provträna eller börja spela fotboll hos oss i Kvarnby IK går du via anmälningsformuläret "NY SPELARE" genom att Klicka här!
Herr
Välkommen tillbaka till Kvarnby IK, Gabriel de Souza!
2021-12-03 14:00, Herr

Kvarnby IK välkomnar Gabriel de Souza tillbaka till föreningen efter drygt ett år på annat håll. Han ansluter till herrtruppen efter årsskiftet redo för comeback i Kvarnby IK. –Det ska bli kul att komma tillbaka både till fotbollsplanen och tillbaka till klubben i januari. Jag ser verkligen fram emot att träffa alla runt klubben igen och vara en del av det här laget, säger Gabriel de Souza.

Herr
Kvarnby IK och Marcus Sjölin överens om en förlängning
2021-12-03 11:45, Herr

Den allroundskicklige defensiva pjäsen Marcus Sjölin har skrivit på sitt första A-kontrakt med Kvarnby IK. Det nya avtalet innebär att Marcus blir en av flera spelare i nästa års herrtrupp med flera års ungdomsfotboll i Kvarnby IK med sig.

Gå alltid via Sponsorhuset och anslut Kvarnby IK när ni handlar online
2021-12-03 09:47

Vi vill tipsa dig om att Kvarnby IK har en egen Shop på Sponsorhuset. I shoppen kan du köpa presentkort från kända partners, du kan även handla exklusiva produkter till otroligt rabatterade priser. Nu finns dessutom en julkalender med grymma erbjudanden varje dag fram till julafton. Kvarnby IK tjänar 5% på alla köp som görs ifrån Shoppen. Se utbudet HÄR.

Herr
Kvarnby IK förlänger med Haider El Timimi
2021-12-02 23:10, Herr

Kvarnby IK och Haider El Timimi är överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet innebär att Haider stannar i KIK även över 2022 och han gör därmed sin tredje raka A-lagssäsong i klubben.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER