SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Bli medlem i Kvarnby IK
BLI MEDLEM
Kvarnby IK - fotbollsförening sedan 1906
Kvarnby IK är en välmående och välskött fotbollsförening i Malmö som förenar bredd och elit byggd på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och kamratskap.

Om du vill provträna eller börja spela fotboll hos oss i Kvarnby IK går du via detta anmälningsformulär genom att Klicka här!
Herr
Noa Sällberg skriver A-lagskontrakt med Kvarnby IK
2021-02-26 13:55, Herr

Kvarnby IK är glada över att ha tecknat ett A-kontrakt med 17-årige Noa Sällberg. Den Kvarnbyfostrade försvararen lyfts därmed upp till A-laget på permanent basis. 

Få ett presentkort och stöd samtidigt Kvarnby IK
2021-02-25 19:05
Vi har nu en fantastisk kampanj tillsammans med Fortum. Via länken nedan kan du enkelt byta ditt elavtal (utan bindningstid) och där Fortum tar hand om själva bytesprocessen. Allt du behöver göra är att fylla i ett kort formulär. När du har bytt till Fortum kommer du få ett presentkort från Zupergift, värde 250 kr, samtidigt som Kvarnby IK får hela 500 kr. Läs mer om alla fördelar med att ha Fortum här: 
Herr
Kvarnby IK förlänger kontraktet med Tim Hansson
2021-02-24 12:14, Herr

Kvarnby IK är mycket glada att meddela en överenskommelse om ett nytt avtal med Tim Hansson. Mittfältaren har skrivit på ett nytt kontrakt som gäller över 2021. 

Styrelse
PÅMINNELSE - Kvarnby IK bjuder in till årsmöte 3 mars 2021
2021-02-24 08:30, Styrelse
Välkommen på årsmöte i Kvarnby IK onsdagen den 3 mars klockan 18:00. Med tanke på gällande restriktioner kommer årets årsmöte i Kvarnby IK att hållas digitalt. Du anmäler dig HÄR senast den 26/2. 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER