Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Kvarnby IK - fotbollsförening sedan 1906
Kvarnby IK är en välmående och välskött fotbollsförening i Malmö som förenar bredd och elit byggd på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och kamratskap.

Oavsett om du vill bli stödmedlem, provträna eller börja spela fotboll hos oss går du via detta anmälningsformulär genom att Klicka här!
Skärpta restriktioner påverkar Kvarnby IK
2020-10-28 20:30

Ikväll har Skånes Fotbollförbund gått ut med en gemensam kommunikation tillsammans med Svenska Fotbollsförbundet med skärpta restriktioner för den skånska fotbollen med anledning av gårdagens skärpta allmänna råd från Folkhälsomyndigheten i Skåne län.


De skärpta restriktionerna innebär bland annat att idrottsföreningar i Region Skåne fram till och med den 17 november ska avstå från att genomföra all träning och alla matcher. Undantag gäller för föreningar representerade i de högsta fotbollsserierna samt träning för barn och unga födda 2005 och senare. 

Nya lokala restriktioner införda av Region Skåne
2020-10-27 16:02
Med anledning av att Region Skåne under eftermiddagen idag infört lokala restriktioner till följd av den stora ökning av antalet nya coronafall vill Kvarnby IK också tydligt informera att klubben följer händelseutvecklingen noga och kommer vidta åtgärdet om nya direktiv och rekommendationer riktas mot Kvarnby IK:s verksamhet och idrottande. 
Detta gäller vid inomhusfotboll och futsal
2020-10-27 09:58

Kommande vecka, vecka 45, byter Kvarnby IK träningsschema och går då på vinterschemat, eller det s.k. försäsongsschemat, som sträcker sig hela vägen till vecka 13. Med försäsongsschemat innebär det också att en del av klubbens lag kommer att träna inomhus där SvFF tagit fram särskilda riktlinjer för drygt tre veckor sedan. 

Lägg till Handla Smart så får du pengar tillbaka på alla köp!
2020-10-20 14:33
Glömmer du att gå via Sponsorhuset när du ska handla på nätet? Nu har vi lösningen! Aktivera Sponsorhusets plugin Handla Smart på några sekunder! När Handla Smart väl är aktiverat på din webbläsare så får du automatiskt pengar tillbaka från 600 kända nätbutiker. Pengar delas alltid mellan dig själv och Kvarnby IK. Vi hoppas nu att alla aktiverar Handla Smart för enklare sätt att stötta oss på finns inte: https://www.sponsorhuset.se/kvarnbyik/hs
Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER