Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Bli medlem i Kvarnby IK
BLI MEDLEM
Kvarnby IK - fotbollsförening sedan 1906
Kvarnby IK är en välmående och välskött fotbollsförening i Malmö som förenar bredd och elit byggd på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och kamratskap.

Om du vill provträna eller börja spela fotboll hos oss i Kvarnby IK går du via detta anmälningsformulär genom att Klicka här!
Stötta Kvarnby IK via Sponsorhuset!
2021-01-19 10:39
Vi vill påminna dig om vårt samarbete med Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Kvarnby IK när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Kvarnby IK pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Registrera dig på Sponsorhuset och bli samtidigt belönad med en Trisslott via denna länk: https://www.sponsorhuset.se/kvarnbyik/intro  
Dam
Kvarnby IK förlänger med Tilde Forsberg
2021-01-18 18:16, Dam

Kvarnby IK och Tilde Forsberg är överens om en fortsättning i klubben. Tilde fortsätter därmed sin spelarkarriär i Kvarnby IK ytterligare minst ett år och är sin moderklubb trogen. 

Dam
Kvarnby IK förlänger med Clara Schagerström
2021-01-15 17:13, Dam

Kvarnby IK har kommit överens med Clara Schagerström om en fortsättning i föreningen. Därmed står det klart att Clara är sin moderklubb trogen även över 2021. 

P15 (2006)
Välkommen tillbaka till Kvarnby IK, Johan Persson!
2021-01-15 16:35, P15 (2006)

Johan Persson är tillbaka som tränare i Kvarnby IK och blir ny assisterande tränare i både klubbens P15 och herrlag. –Det känns inspirerande och väldigt roligt att vara tillbaka. Nu hoppas jag, precis som alla andra, att pandemin snart är över så att vi kan dra igång på riktigt, säger Johan Persson. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER