Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Kvarnby IK - fotbollsförening sedan 1906
Kvarnby IK är en välmående och välskött fotbollsförening i Malmö som förenar bredd och elit byggd på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och kamratskap.

Oavsett om du vill bli stödmedlem, provträna eller börja spela fotboll hos oss går du via detta anmälningsformulär genom att Klicka här!
Lägg till Handla Smart så får du pengar tillbaka på alla köp!
2020-10-20 14:33
Glömmer du att gå via Sponsorhuset när du ska handla på nätet? Nu har vi lösningen! Aktivera Sponsorhusets plugin Handla Smart på några sekunder! När Handla Smart väl är aktiverat på din webbläsare så får du automatiskt pengar tillbaka från 600 kända nätbutiker. Pengar delas alltid mellan dig själv och Kvarnby IK. Vi hoppas nu att alla aktiverar Handla Smart för enklare sätt att stötta oss på finns inte: https://www.sponsorhuset.se/kvarnbyik/hs
Kvalspel för Nationelltspel stundar för de äldre ungdomslagen
2020-10-15 12:55
På söndag har det gått en vecka sedan U16 föll i den sista slutspelsgruppmatchen i P16 Nationella A1 och därmed åkt ur årets P16 Nationella. Men redan på lördag inleds kvalet till nästa års U17 serie med match mot Bjärreds IF.
Kansli
Kvarnby IK söker flera nya ungdomstränare
2020-10-09 11:45, Kansli
Ett par veckor till sen är seriespelet för alla våra ungdomslag slut för det här året. Detta märkliga år på alla sätt och vis kan vi snart lägga till handlingarna, åtminstone fotbollsmässigt. Det återstår givetvis en rolig inomhussäsong, en förberedande försäsong och förmodligen ett gäng inspirerande träningsmatcher och vinterseriematcher utomhus. 

För att vara så väl rustade som möjligt och ge våra barn och ungdomar de bästa förutsättningar som vi bara kan ge är Kvarnby IK fullt medvetna om att vi behöver få in fler ledare i klubben. När befintliga lag ständigt växer och nya kommer till så är fler ledare ett måste. 

I dagsläget söker vi nya eldsjälar och engagerade ledare till många av våra yngre pojk- och flicklag där det redan finns befintliga ledare som tacksamt tar emot stöttning och hjälp. Alltifrån killarna och tjejerna som är födda 2014 och 2013 till 2011 och 2010. 

Därutöver söker vi specifikt nya ledare och tränare till i tur och åldersordning: 
P09, P08 + P07, F07-08 samt P06. 

Arbetsroll, ansvarsområde och fördelning kan diskuteras. I flera utav lagen är det ett huvudansvar eller delat huvudansvar som sökes medan i ett par av lagen handlar det om en hjälptränarroll. 

Är du intresserad eller känner någon som skulle passa perfekt in i Kvarnby IK hör gärna av er till klubbens ungdomsansvarig Uffe Jansson på ulf@kvarnbyik.se eller 0703-190567.Dam
Referat: Kvarnby IK - IK Pandora FF
Kvarnby IK - IK Pandora FF 0-3
2020-10-06 15:57, Dam

Årets sista match för KIK spelades hemma på Bäckagårds IP. Laget avslutade seriespelet med förlust 0-3 mot serietvåan IK Pandora FF. 

Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER