SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Flickor födda 2013-2016

Varmt välkomna till F2013-2016!
Catty, Emelie och Magnus

Välkomna till F2013-2016!
Vi är ett flicklag med ett stort gäng glada tjejer som träffas och spelar boll två gånger i veckan.

 

Tisdagar 17:00-18:00

Torsdagar 17:00-18:00

 

Då vi har ett lag med blandad ålder så delar vi upp laget mer åldersanpassat så att alla spelare får så mycket kontakt med bollen som möjligt och att övningarna är på lagom nivå för ens ålder. Om det finns någon mer förälder som är intresserad av att hjälpa till lite extra med de yngsta tjejerna så får ni mer än gärna säga till!

 

Vi som tränar barnen har fotbollserfarenhet sedan tidigare och samtliga av oss är själv gamla fotbollsspelare. Vi drivs av att se barnen utvecklas och våga mer såväl i deras personligheter som i deras kunskap om fotbollen. Barnen är oerhört duktiga och utvecklas i rask takt, och vi är väldigt glada över att få göra denna resan tillsammans med dem!

 

I laget har vi tillsammans tagit fram fyra S som vi upprepar med barnen varje träning. Dessa S utgör ett fundament för vad vi strävar efter att uppnå tillsammans; Skratt, Samarbete, Sammanhållning och Spela vidare. Det är viktigt för barnen och oss att vi alla har kul tillsammans, att vi samarbetar och hjälps åt, att vi ser till att ha en fin sammanhållning genom att ta hand om varandra - samt att vi spelar bollen vidare och passar våra kompisar. 

 

När det gäller klädsel på träningarna så är det kläder efter väder som gäller. Ha gärna med en extra tröja eller jacka så barnen kan ta på sig om de fryser. Glöm inte att ta med vattenflaska! 

Benskydd är att föredra.

 

På kansliet i deras shop kan ni köpa träningskläder. Här finns t-shirt, shorts, strumpor samt träningsoverall. Det går även bra att göra fynd om man vill inhandla gamla Kvarnbykläder som äldre barn lämnat in och vuxit ur. På Stadium.se kan man också köpa träningskläder med Kvarnby IK logo. Här kan man även välja bland ett lite större sortiment samt lägga till sina initialer på kläderna, direktlänk hittar ni här: https://www.stadium.se/foreningar/1553425 

 

Vi ses på fotbollsplanen!

 

/ Catty, Emelie och Magnus

Glöm inte att svara på våra kallelser!
2021-04-09 15:07

För att vi ledare ska få möjlighet att planera träningarna med rätt förutsättningar så behöver vi veta hur många som kommer delta i förtid. Varje anmälan spelar stor roll för vår planering!

När kallelser skickas ut via SportAdmin så vill vi be er att aktivt svara "Kommer" eller "Kommer ej" i respektive kallelse. 

Om ni inte använder er av appen så trycker ni bara på den grå länk som finns i mailet för att svara. Se markering i bilden ovan. 

Stort tack för att ni ger barnen och oss ledare de bästa förutsättningarna för välplanerade och strukturerade träningar. 

Vi ses på fotbollsplanen!

/Catty, Emelie och Magnus

Matchregler inför seriespel!
2021-04-08 21:39

1 maj drar vårt seriespel igång för våra 8-åringar.
Läs gärna på kring matchreglerna lite extra med barnen!

Vi ses på fotbollsplanen!
/Catty, Emelie och Magnus

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER