SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Flickor födda 2013-2014

Varmt välkomna till F2013-2014!
Emelie och Catty

Välkomna till F2013-2014!
Vi är ett flicklag med ett stort gäng glada tjejer som träffas och spelar boll två gånger i veckan.

 

Tisdagar 17:00-18:00

Torsdagar 17:00-18:00

 

Vi som tränar barnen har fotbollserfarenhet sedan tidigare och samtliga av oss är själv gamla fotbollsspelare. Vi drivs av att se barnen utvecklas och våga mer såväl i deras personligheter som i deras kunskap om fotbollen. Barnen är oerhört duktiga och utvecklas i rask takt, och vi är väldigt glada över att få göra denna resan tillsammans med dem!

 

I laget har vi tillsammans tagit fram fyra S som vi upprepar med barnen varje träning. Dessa S utgör ett fundament för vad vi strävar efter att uppnå tillsammans; Skratt, Samarbete, Sammanhållning och Spela vidare. Det är viktigt för barnen och oss att vi alla har kul tillsammans, att vi samarbetar och hjälps åt, att vi ser till att ha en fin sammanhållning genom att ta hand om varandra - samt att vi spelar bollen vidare och passar våra kompisar. 

 

När det gäller klädsel på träningarna så är det kläder efter väder som gäller. Ha gärna med en extra tröja eller jacka så barnen kan ta på sig om de fryser. Glöm inte att ta med vattenflaska! Benskydd är att föredra på träningarna, och ett måste på matcher. 

 

På kansliet i deras shop kan ni köpa träningskläder. Här finns t-shirt, shorts, strumpor samt träningsoverall. Det går även bra att göra fynd om man vill inhandla gamla Kvarnbykläder som äldre barn lämnat in och vuxit ur. På Stadium.se kan man också köpa träningskläder med Kvarnby IK logo. Här kan man även välja bland ett lite större sortiment samt lägga till sina initialer på kläderna, direktlänk hittar ni här: https://www.stadium.se/foreningar/1496989 

 

Vi ses på fotbollsplanen!

 

/ Catty, Emelie, Magnus och Jenny

Gula, röda- och gröna kort
2021-10-15 11:43

🟨🟥🟩 Vänta nu här.. ett tredje kort? - Ja, det stämmer faktiskt. Hos oss i F2013/2014 använder vi oss av gula, röda samt GRÖNA kort. 🌟Korten används på träningarna för att uppmuntra gott beteende och kamratskap, samt för att vägleda om/när situationer skulle uppstå när det är på andra hållet. Vi har gladeligen fått dela ut överlägset flest av just de gröna korten 🟩 - och vi ser varje träning exempel på hur barnen exempelvis hejar, klappar om, tröstar, knyter varandras skor och hämtar bollar till varandra 💙 En gemenskap som vi minst sagt är VÄLDIGT stolta över 💙👭 

 

Glöm inte bort att vi finns på Instagram, där vi delar med oss av träningar, matcher och vår härliga sammanhållning. @kvarnby_ik_f1314

Nu säljer vi i F2013/2014 Marabou-choklad för att utöka lagkassan!
2021-08-20 15:59
Kvarnby-chokladkaka för 20 kr/st!

Nu har laget fått möjlighet att sälja Marabou-choklad (100 g) till förmån för lagkassan! Ett perfekt tillfälle med en produkt som går hem hos de allra flesta.

Vi säljer varje Kvarnby-chokladkaka för 20 kr, där 8 kr/såld chokladkaka går direkt till lagkassan. 

Lagkassan är en viktig del i vår verksamhet, då den ger oss möjlighet att investera i utrustning till laget och våra spelare, överraskningar till barnen samt möjligheten att genomföra gemensamma aktiviteter. Som ett exempel så hjälpte ju faktiskt lagkassan oss att få en fantastisk sommaravslutning med barnen :)

Vi hoppas att de flesta kan tänka sig att sälja några stycken till familj, släkt och vänner så att alla kan känna att de är med och bidrar! 

Man hämtar ut chokladen på träningarna i nästa vecka (v. 34) och tar med sig hem. Efter genomförd försäljning betalar man in klumpsumman med swish - instruktioner om detta kommer i samband med att man hämtar ut chokladen.

Tack för att ni vill bidra till en fortsatt fantastisk verksamhet!

Catty, Emelie och Magnus

Inställd träning pga åska och översvämmade planer
2021-08-17 16:46

Vi är många som sett fram emot att återförenas efter sommaruppehållet, men dagens väder satte dessvärre käppar i hjulet för oss.

Nu blickar vi framåt mot torsdag 19/8 så kör vi igång vår efterlängtade fotbollsträning då!

Ses på planen!
/Catty, Emelie och Magnus

Glad sommar !
2021-06-18 09:56

Fler bilder (+12) >>

Efter en fantastisk sommaravslutning tillsammans med alla tjejerna så vill vi ledare passa på att tacka för en magisk vårsäsong. Vi är så glada och stolta över att få komma framåt med tjejerna i fotbollsutvecklingen och samtidigt ha kul tillsammans. Glad Sommar!

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER