SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Div 2 ÖG 20170909: Kvarnby IK - Nybro IF 2-1
Kvarnby IK tog en skön seger mot bottenkonkurrenten Nybro IF under lördagen och skapade tack vare de otroligt viktiga poängen lite marginal neråt till den jagande bottenkvartetten.
Bertil Sandgrens Dag 20170828

Fler bilder (+30) >>
Bertil Sandgren är Mr Kvarnby som många säkert är rörande överens om. Bertil drog i många år ett tungt lass i Kvarnby IKs utveckling. Bertil brann och levde för Kvarnby och hade han levt när vi fick utmärkelsen "Årets förening" 2004 hade han säkert sagt; vad var det jag sa. Bertil var en stor ledare och hade en förmåga att entusiasmera sin omgivning och få alla kring honom att lägga ner ett stort arbete. Minnet av Bertil Sandgren lever på ett konkret vis kvar i klubben genom en fond som bär hans namn. Och nu denna dag som vi bytt namn på och arrangerar till minnet av vår Bertil Sandgren. 
Div 2 ÖG 20170528: Kvarnby IK - IFK Malmö 4-0

Fler bilder (+10) >>

KIK tog sin andra raka seger när laget i söndags eftermiddag hemmabesegrade IFK Malmö i Malmöderbyt på Bäckagård med klara 4-0. Kvarnby vann rättvist och var egentligen bäst i alla moment under söndagen. Med sju poäng på de tre senaste matcherna har KIK för stunden hamnat i ett litet vakuum mellan både toppstrid och den absoluta bottenstriden. 

Div 2 ÖG 20170520: Kvarnby IK - Vimmerby IF 1-1
Sent om sidor fick Kvarnby IK igår till en kvittering hemma mot Vimmerby IF. Poängräddare blev Terry Adadevoh Svensson efter en skarvnick på frispark från Max Westerberg på tilläggstid i den andra halvleken. Tack vare kvitteringen räddade dock KIK en viktig poäng i kampen kring det där försmädliga strecket på den nedre halvan av tabellen där sex lag nu ligger inom två poäng. 
Div 2 ÖG 20170506: Kvarnby IK - Hässleholms IF 0-1
En felaktigt dömd straff blev Kvarnbys fall under lördagen i en typisk noll-nollmatch hemma på Bäckagårdens IP. Gästande Hässleholms IF hängde i och med segern med Österlen, Lunds BK, IFK Berga och Lindsdal i toppen av tabellen.
Div 2 ÖG 20170422: Kvarnby IK - KSF Prespa Birlik 2-1 (0-1)

Fler bilder (+13) >>

Det var Prespa Birlik som inledde lördagens Malmöderby starkast på Bäckagårdens IP. Bortalaget hade också ledningen med 0-1 efter matchens första 45 minuter.  Men till den andra halvleken kom Kvarnby IK ut som ett nytt lag och pressade Prespa högt, vann fler dueller och kunde tidigt i den andra halvleken straffa gästerna. KIK vände och vann matchen efter mål av Ajdin Fatic och Ali Burrniku och tog därmed också hem årets första Malmöderby i division 2 Östra Götaland.  

MM-kvartsfinal 20170322: Kvarnby IK - FBK Balkan
Oavgjort 3-3 efter fulltid innebar direkt straffsparksläggning i onsdagens MM-kvartsfinal på Bäckagårdens IP. Under straffarna var det Kvarnby som drog det längsta strået och kvalificerade sig därmed till sin tredje raka semifinalplats i Malmömästerskapen.
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER