VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Fotboll mot ALS - För Livet mot ALS

Kvarnby IK:s tidigare styrelsemedlem och mångårig engagerad fotbollsförälder till sina fotbollssöner, Peter Bengtsson, drabbades olyckligt för ett par år sedan av ALS. Sedan en tid tillbaka ägnar Peter nu mycket tid för att uppmärksamma och samla in pengar till forskningen kring ALS. 

 

Hittills har Peter varit med och drivit på en insamling på över en miljon kronor genom att sälja "För Livet mot ALS"-armband och pins. Under hösten 2022 kommer det dessutom att anordnas en stor inomhusfotbollscup, För Livet-cupen mot ALS, med bland annat kända profiler och Kvarnbyspelare för att samla in ännu mer pengar. 

 

Vill du vara med och bidra För Livet mot ALS kan ni göra det HÄR via Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning.

För Livet-cupen mot ALS lördagen den 22 oktober
2022-09-16 14:35

För att synliggöra ALS men också för att samla in pengar till forskningen har Kvarnby IK:s tidigare styrelsemedlem och mångårig fotbollsförälder i föreningen, Peter Bengtsson, valt att uppmärksamma ALS genom att bjuda in till en riktig fotbollsfest i höst. Missa inte att se Kvarnbyspelare drabba samman med tidigare MFF-stjärnor som Markus Rosenberg, Behrang Safari och Daniel Andersson samt flera tidigare landslagsprofiler som Marcus Allbäck, Jesper Blomqvist och Anders Limpar. 

 

Köp din biljett HÄR till denna härliga välgörenhetscup lördagen den 22 oktober. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER