SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Barn födda 2016

Varmt välkomna till PF2016

Välkomna till PF2016
Vi är ett stort och härligt gäng glada spelare som tränar fotboll två gånger i veckan.

 

Onsdagar 17:00-18:00

Söndagar 09:00-10:00

 

På träningarna vill vi att spelarna har:
- kläder efter väder

- fotbollsskor
- vattenflaska

- benskydd


Vi uppmuntrar alltid till att använda benskydd, men vid eventuell provträning är det okej att träna utan benskydd och med vanliga gympaskor.

 

I år 2022 årsavgift ingår ett par shorts och en t-shirt.
Vill man själv kompletterna med mer Kvarnby kläder så beställer man det här:
https://www.stadium.se/foreningar/1496989 

Här finns ett stort utbud och möjlighet att trycka sina initialer på kläderna. (rekommenderas)

 

Men man kan även handla träningskläder på vårt kansli.
Där finns t-shirt, shorts, strumpor samt träningsoverall.
Vill man göra fynd så kan man även inhandla begagnade Kvarnbykläder som äldre spelare vuxit ur.

 

Vi ses på fotbollsplanen!

 

Mvh

Ledarna

Avslutning 2022
2022-11-30 22:43

Hej alla.

 

Söndag 11/12 kommer vi att köra sista träningspasset för året. Då samlas vi allihopa i videdalshallen 12.00 och kör till ca 13.15. Som avslutning delar vi in oss i smålag och spelar turnering mot varandra, vi kommer skicka ut kallelsen tidigare än vanligt så försök att svara så fort ni kan om ni kan komma eller inte så vi kan förbereda med lag indelning inför träningen. Efter träningen är färdig avslutar vi med att tacka varandra för en väl genomförd höstsäsong och går på lite julledighet så vi kan komma tillbaka laddade inför ett spännande 2023.

 

Vi kör igång igen runt när skolan börjar, när vi har ett exakt datum så återkommer vi. Det vi vet nu är att det fram tills Mars kommer vara samma träningstider och dagar som idag.

 

/ Tränarna

Inomhusträning
2022-11-18 10:53

Hej alla.

 

Igår kom kallelsen ut till inomhus träningen, jag har delat upp kallelserna så man bara blir kallad till den gruppen man blivit indelad i.

 

Alla tränare är kallade till båda grupperna även om vi delat upp det också mellan oss och det är för att vissa tränare inklusive mig själv kommer försöka delta på båda passen.

 

Vi saknar svar från många på kallelsen så gå gärna in och svara så fort ni kan så vi har koll på hur många som dyker upp.

 

Jag har även lagt till min mail nu här på hemsidan, så det går bra att maila om det skulle vara något ni undrar över eller vill ta upp med oss tränare.

 

Vi ses på söndag / Victor

Allmän information
2022-11-02 21:20

Hej alla.

 

Nu är kalendern uppdaterad med inomhus tiderna som gäller året ut. Första träningen 13/11 kommer vi samlas hela laget och träna tillsammans då kommer vi köra ca 60-90 min. Efter den träningen kommer vi ledare att snacka ihopa oss om det går att träna allihopa tillsammans i sporthallen eller om vi ska dela in oss i 2 mindre grupper som i så fall tränar varsin timme. Den informationen skickas ut till alla efter den första träningen.

 

Vi kommer träna på som vanligt på onsdagar utomhus på Bäckagård samma tid som vi haft hela hösten. Vi har varit väldigt turliga med bra väder än så länge men det börjar snabbt bli väldigt kallt om kvällarna och risken för regn och vind är väldigt stor så se till att alla spelare är rätt klädda för vädret. Vi har haft samtal under träning med många spelare som sprungit runt och frusit om främst händer och huvud så det är viktigt att utöver övriga varma kläder att mössa och vantar är med varje utomhus pass. Kläder efter väder helt enkelt.

 

Sista träningsdag för detta året blir 14/12 på bäckagård efter det håller vi julledigt och återkommer under ledigheter med när vi kör igång igen.

 

Jag börjar känna mig lite tjatig men det är fortfarande samma regler som gäller som innan och det är att vi inte vill att några föräldrar är inne på gräset under träning och det gäller samma dom som ställer sig utanför dom vita linjerna på gräset. På gräset är endast spelare och ledare, som förälder får man hålla sig på den asfalterade sidan av planen. Problemet vi redan börjar se nu med föräldrar som står inne på planen är att man börjar coacha sina egna barn och även andra barn under övningar och matchspel. Det kommer bli ohållbart över tid att det är så och det gör de svårare för oss som är ledare att nå fram till barnen med det vi försöker lära ut. Jag hoppas vi kan hjälpas åt framöver att kommer till rätta med detta. Känner någon att man väldigt gärna vill vara ute på gräset så får man gärna anmäla sig som ledare, vi tar gärna emot mer hjälp på träningarna.

 

Då frågan kom upp från en förälder så tar vi upp det här för alla, vi har i dagsläget ingen uttalad huvudtränare för gruppen utan vi har delat på ansvaret kring det som rör laget. Klubben kommer vilja ha en uttalad person som är huvudansvarig för laget tills vi drar igång nästa år, vi ledare ska ha ett utvärderingsmöte med ungdomsansvarig om hur året varit och där kommer vi diskutera frågan kring en huvudtränare. När vi har mer information kring det så skickar vi ut det till alla föräldrar.

Laget har idag även en administratör som heter Felicia (Hugos mamma) och på sikt när hon lärt sig mer om hur hemsidan så kommer hon ta över administrativa uppgifter kring laget och se till att informations flödet fungerar till alla föräldrar.

 

Har ni frågor eller funderingar kring något i laget, så får ni gärna komma och prata med mig eller någon av dom andra ledarna innan eller efter någon av träningarna.

 

/ Victor

Allmän information
2022-10-08 19:54

Hej alla.

 

Vi har kommit en bit in i träningssäsongen nu och vi tänkte att vi kör en liten allmän information.

Sakta men säkert har vi nu börjat få en bättre struktur på träningarna och vi har nu också ett bra gäng med engagerade föräldrar som hjälps åt med laget.

Vi pratade med barnen efter ett träningspass nyligen och frågade vad dom tyckte var roligast med träningarna, vi fick ett enhälligt svar att det var spel/match och att man upplevde träningarna som väldigt roliga. Det är en stor glädje för alla oss tränare när vi ser spelarna gå hem glada efter en träning !

 

Lite information om träningarna.

Träningarna läggs upp efter att vi ska ha 2 spelövningar och 1 teknikövning.

Teknikövningen bytar moment lite med jämna mellanrum men där kan vi träna på tex passningar, dribbla och skott. Tanken med teknikövningen är att vi ska börja enkelt med grunderna i olika moment och sen när vi känner att barnen är redo så stegrar vi det och gör det svårare. Under träningarna pratar vi mycket med barnen om att våga pröva dom saker vi gör i teknikövningen när det är spel så man får se hur det blir när man har en motståndare framför sig.

 

Vi har noterat att en del spelare fortfarande inte har benskydd på sig under träningen, eftersom vi har så mycket spel under träningen vill vi att alla har benskydd för att undvika skador som lätt uppstår under matcherna.

 

Inför varje träningspass får alla ett utskick om man kommer närvara eller inte vid träningen, vi skulle vilja uppmana alla om att ta sig tid att trycka i ja eller nej för att vi ska kunna planera träningen så bra som möjligt för alla.

 

Vi vill återigen be alla om att respektera att vi inte vill att några andra föräldrar är på gräset under träningen förutom dom som tillhör tränargruppen.

På onsdagar går det bra att stå vid läktardelen eller utanför staketet och på söndagar får man stå vid den asfalterade ytan eller utanför staketet.

Om man vill vara inne på gräset går det bra att anmäla sig som tränare, då kan man ta kontakt med någon av oss andra tränare inför eller efter en träning.

 

Vi ser fram emot en fortsatt rolig höst tillsammans med alla barn och föräldrar och har ni några funderingar eller något ni vill ta upp så är ni välkommna att prata med någon av oss tränare innan eller efter träningen.

Benskydd
2022-09-09 13:17

Hej alla.

 

Vi hade flera spelare som skadade sig under förra träningen när vi hade matchspel pga att man saknade benskydd.

Benskydd måste vara på under hela träningen vid varje träningspass framöver så vi undviker fler skador.

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER