VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Om Kvarnby IK
Kvarnby IK är en välmående och välskött fotbollsförening i Malmö, hemmahörandes i stadesdelen Husie, som förenar bredd och elittänk med ett varumärke som förknippas med fotbollens glädje och kamratskap byggd på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar. Vi är en anrik förening som bildades redan år 1906 vilket gör Kvarnby IK till Malmös näst äldsta fotbollsklubb. 
 
Vi har över 800 medlemmar, såväl aktiva som passiva och gamla som unga, alla med ett hjärta för Kvarnby IK. Våra aktiva barn och ungdomar genomför varje år ett stort antal tränings- och matchtimmar tillsammans där de ständigt stöttas upp utav våra fantastiska ideella ledare i föreningen. 
 
Sedan hösten 2010 återfinns Kvarnby IK:s verksamhet med kansli, klubblokal samt två konstgräsplaner ute på Bäckagårdens IP. Här samlas, tränar och spelar varje vecka aktiva fotbollsspelare från hela Malmö med omnejd.
 
Varmt välkommen till Kvarnby IK!
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER