SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Barn födda 2012

Hej!

Detta lag är första steget efter fotbollsskolan och vi fokuserar forfarande mycket på att bli vän med bollen. Alla fotbollsglada barn, både flickor och pojkar, är välkomna till vårt lag. Det är speciellt i våra tider där alla datorer och ipaddor upptar mycket av intresset från barnen som fysiska aktiviteter blir extra viktiga. Utöver fotbollen är det sociala samspelet och att jobba i grupp främjande för barnets utveckling och något som de har med sig under hela uppväxten.

Man kan beskriva oss bäst enligt nedan:

  • Vi visar respekt för varandra
  • Vi har roligt
  • Vi lär oss nya saker hela tiden
  • Vi har svårt att stå stilla
Om du vill att ditt barn provar på att träna är det bara att komma på några av våra träningar och prata med våra tränare, det är inte svårare än så, man kan köra igång direkt.

Hälsningar

/Johan C, Markus, Jabar, Johan T, Emilia, Melly och Maya
Kvarnbys yngsta tränartrio lyfter P/F 2012
2019-11-15 09:56

Maya Veysel, Melly Veysel och Emilia Cederqvist ingår alla i den tränarstab som ansvarar för Kvarnby IK:s P/F 2012. Förutom att Maya, Melly och Emilia är Kvarnbys yngsta ledare är de fantastiska förebilder, otroligt engagerade och duktiga tränare. 

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER