VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Marknad

Ett bra partnerskap ger lika mycket för båda parter

Malmö är en fantastisk stad under spännande utveckling. Inte minst sker en spännande utveckling i de östra delarna. Det är här Kvarnby IK ska bli en naturlig del och visa lyskraft.

 

Här finns det stora möjligheter för Kvarnby IK – och inte minst för dig.

 

Kvarnby IK har över 700 medlemmar. Så många är med i Malmös näst äldsta och en utav stadens största fotbollsföreningar. Många aktiva, andra har valt att vara passiva som stödmedlemmar men alla lika viktiga för Kvarnby IK.

 

I Kvarnby IK har vi en vision om att förknippas med fotbollens glädje och kamratskap byggd på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar. Redan från ung ålder vill vi på ett lekfullt sätt uppmuntra våra tjejer och killar till att röra på sig och spela fotboll hos oss för att skapa ett livslångt intresse för idrottande i allmänhet och fotboll i Kvarnby IK i synnerhet.

 

I Kvarnby IK ligger fokus på att lek, rörelse och fotboll ska skapa glädje och kamratskap samt utveckla både spelare och ledare enligt den utbildningsplan som är framtagen och som bygger på ett barnrättsperspektiv där alla är välkomna att utvecklas personligt och idrottsligt efter sina egna förutsättningar och i den takt som passar var och ens fysiska, psykiska och sociala förutsättningar.

 

Som partner till Kvarnby IK ger du oss förutsättningar att engagera, utveckla och utbilda fler ledare till våra ungdomar. Du ger oss även en möjlighet att ge bättre förutsättningar för våra ungdomsspelare samt att få vår klubb Kvarnby IK att fortsätta att utvecklas i strävan mot nya mål.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER