SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

Om AC Kvarnby

Vi är ett fristående seniorlag med rötterna i den anrika Malmöföreningen Kvarnby IK. Från och med 2014 står vi med åtminstone ett ben som självständiga AC Kvarnby efter att under tre tidigare säsonger representerat Kvarnby IK i reservlagsserierna som klubbens C-lag. Säsongen 2014 gjorde vi avstamp i division 7 med färdriktningen rakt uppåt för att fungera som det perfekta komplementet till Kvarnby IK:s A-lag i division 2.

 

AC Kvarnby är stolta över sina kvarnbyitska rötter och har ett väldigt gott samarbete med moderklubben. Vi är inga utbrytare snarare ett sidoprojekt eller en farmarklubb åt Kvarnby IK.

 

Truppen har en stomme bestående av kvarnbyiter i alla dess åldrar, alltifrån gamla dinosaurier som Padde ner till tonåringar som precis lämnat juniorfobollen, kryddat med bland annat en stockholmare i exil, ett fd. Chelseaproffs och "hemvändande" Kvarnby IK spelare. 

Vi satsar alltid på att vinna men glömmer heller aldrig bort vad som gör klubblagsfotboll så kul: kärleken, passionen, samhörigheten, spelet, snacket i omklädningsrummet och (fotbolls)festerna tillsammans. 

Här finns korpenlirare, avdankade b-lagsspelare, studenter som inte har tid att satsa på de högre divisionerna, junisar, nedvarvande spelare och andra som finner AC Kvarnby som den absolut bästa platsen att spela fotboll, vinna och umgås med härliga vänner. 

 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER