Matchnummer: 130169119
Samling:12:00
Malmö IK - ACK 4-1
2021-09-21 13:33

ACK åkte på en tung förlust och överkörning med hela 4-1 borta mot seriesuveränen Malmö IK.

ACK åkte till Kroksbäck för att ta sig an serieledande Malmö IK med hopp om att få häng på första platsen. Med segern i ryggen mot FF Vuk från veckan innan fanns optimism hos AC Kvarnby att kunna störa Malmö IK och bli det första laget 2021 att besegra MIK i årets seriespel.

Efter 22 minuter skulle dock hemmalaget ta ledningen med 1-0 vilket också skulle utökas till 2-0 bara fem minuter senare. Reduceringen från Sebbe till 2-1 i den 33:e minute gav ACK visst hopp och vittring på mer.

Hoppet släcktes dock med en minut kvar av ordinarie speltid när Malmö IK gjorde 3-1. Hemmalagets tredjemål för dagen tog luften ur AC Kvarnby som under den andra halvleken släppte in ytterligare ett mål till 4-1 vilket också blev slutresultatet.