Plats:Lindängens IP, Malmö A-plan
Matchnummer: 130169015
KSF Srbija Malmö - ACK 3-10
2021-06-17 10:30

AC Kvarnby stod för en riktig målkavalkad när laget körde över KSF Srbija Malmö med hela 3-10 borta på Lindängens IP under tisdagen. Tio mål framåt och hela sju olika målskyttar.

Efter den snöpliga premiärförlusten mot Orient FC dagen innan Nationaldagen hemma på Bäckagårds IP med 1-2 var det ett revanschsuget ACK som kom till Lindängens IP för bortamatch mot KSF Srbija Malmö. Hemmalaget hade två förluster i bagaget med en storförlust mot FC Möllan i premiären följt av en 0-2 förlust mot AC Kvarnbys premiärmotståndare Orient.

ACK tog också tag i taktpinnen från start och gjorde tidigt 0-1 genom Sebastian Holmberg Nilsson framspelad Gjon Skepi. Glädjen skulle dock inte bli jättelångvarig när Srbija kvitterade till 1-1. Ett kvitteringsmål för motståndarna skulle dock inte stjälpa ACK denna kväll. Innan halvtid hade ACK gjort ytterligare fyra mål och punkterat tillställningen. 1-5 i paus!

Under inledningen av den andra halvleken gjorde ACK snabbt ytterligare två mål och matchens sista del skulle bara bli en transportsträcka mot tre poäng. Mot slutet av matchen var det många bortaspelare som ville komma med i målprotokollet och kanske borde segermarginalen blivit ytterligare något mål större. När slutsignalen ljöd hade AC Kvarnby gjort tio mål framåt och släppt in tre bakåt.

En väl genomförd match och nu väntar nya tag mot Hyllie IK hemma på söndag i den tryckande värmen.