VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

Orient FC
2 - 1
AC Kvarnby
Orient FC2 - 1AC Kvarnby

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 september, 13:00
Plats:Lindeborgs IP Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130169112
Samling:12:00
Orient FC - ACK 2-1
2020-09-15 10:17

AC Kvarnby föll med uddamålet borta mot Orient FC och 2-1-förlusten på Lindeborgs IP innebar att målsättning om topp tre gick om intet. 

ACK inledde, som många gånger förr i detta seriespel, med ett stort bollinnehavande och övertygande kommando. Redan efter ett par minuter var AC Kvarnby nära att göra 0-1 efter ett fint anfall men avslutet på nära håll gick tyvärr över.

 

Sakta kom hemmalaget mer och mer in i matchen och jämnade ut spelet. Istället för ledningsmål för AC Kvarnby var det Orient som kunde ta ledningen när hemmalagets anfallare snurrade friskt i ACK:s straffområde och kunde göra 1-0 efter viss tilltrassling.

 

Drygt tio minuter senare kom kvitteringen från AC Kvarnby. En Orientförsvarare tog med handen i eget straffområde. Sebastian ”Tanken” Holmberg Nilsson stegade fram, dunkade bollen i ribban men kunde på returen raka in 1-1. Väldigt välförtjänt sett till matchbilden.

 

Glädjen för kvitteringen skulle dock inte vara särskilt länge. När egentligen båda lagen såg ut att gå och vänta på halvtidsvila fick Orient en billig frispark en bit utanför straffområdet. Via en styrning i muren kunde bollen leta sig in i nätmaskorna i AC Kvarnbys mål och 2-1 var ett faktum.

 

Andra halvlek blev därefter ett ganska segt sömnpiller. ACK försökte ta tillbaka initiativet medan Orient föll ner i sina positioner och avvaktandes såg på när AC Kvarnby trillade boll. En fint slagen frispark av Christoffer Gustavsson som hemmalagets målvakt gör en fantomräddning på och ett par halvchanser vaskade ACK fram men närmre än så kom man aldrig.  


Division 6 Sydvästra A

Orient FC - AC Kvarnby

Målskyttar ACK: Sebastian Holmberg Nilsson

Varningar ACK: Jesper Gustafsson, William Enhol

Lindeborgs IP

Lördag 12 september 13:00 


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 28/10 14:00
6 - 1  
Lör 21/10 11:30
0 - 4  
Lör 14/10 14:00
4 - 7  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER