Samling:11:00
ACK - Blentarps BK
2019-06-17 08:41

Det blev oavgjort, 0-0, för ACK i vårens sista hemmamatch mot Blentarps BK.

Ett stort manfall för AC Kvarnbys sida innebar att ACK fick skaka fram i princip allt man hade tillgängligt, och lite till, när vårsäsongens sista hemmamatch spelades under lördagen. En svensexa med sju tilltänkta start- och bänkspelare till matchen gjorde pusslet svårt för tränare Månsson och Colak där den förstnämnda till och med fick skriva in sig i matchtruppen för ett par minuters speltid.

Efter den första halvleken var ACK bra med i matchen och det såg helt klart bra ut. Den nykomponerade backlinjen höll tät och laget gjorde jobbet. Efterhand i den andra halvleken mattades dock laget något och Blentarp kunde mot slutet av matchen pressa på för ett segermål. ACK höll dock ut och något nätrassel blev det aldrig tal om varken för hemma- eller bortalaget.

-Den viljan och moral som visades upp i lördags är helt enorm. Med marginalerna på vår sida så hade inte tre poäng varit orättvist men 0-0 var nog sammantaget ganska rättvist. Hursomhelst gör killarna ett grymt bra jobb, säger Ivan Colak.