Matchnummer: 130166051
Samling:13:00
Seveds FK - AC Kvarnby 1-3
2018-05-29 09:54
Andra raka segern bärgades i söndags för AC Kvarnby efter seger med 1-3 mot Seveds FK på Heleneholms IP. Det var en tuff match med bland annat totalt fem varningar, ett rött kort och flera skadade spelare.
Kämpainsatsen och segern borta mot Bosnien Hercegovinas SK följdes under söndagen upp med en ny seger när Seveds FK bortabesegrades med 1-3. Under matchens första 30 minuter dominerar ACK tillställningen totalt och leder välförtjänt med 0-2 efter två mål av Fredrik Möller.

Någonstans häromkring faller också den ena efter den andra ACK spelaren i spillror med skador. Dagens inkastade målvakt Pontus Månsson drog baksidan redan efter 15 minuter, dubbelmålskytten Möller drog till framsidan i låret och under halvtidsvilan fick Sebastian Palm kasta in handduken skadad.

Under den andra halvleken tvingas senare också Jesper Gustafsson tacka för sig efter en ful stämpling på handen som tvingade honom att spendera söndagen på akuten.

Seveds lyckades också reducera ACK:s ledning mitt i alla skadekalabalik men närmre än så skulle inte hemmalaget komma. Detta var AC Kvarnbys match och innan matchen var över hade Simon Pizevski utöka Kvarnbys ledning och satt spiken i kistan till 1-3.

Andra raka segern är ett faktum och mer eller mindre hälften av lagen i serien håller på att blandas in i ett riktigt getingbo där det endast skiljer fyra poäng mellan kvalplats neråt till kvalplats uppåt.