Inför Kvarnby IK - Limhamns FF
2022-06-03 15:30

Kvarnby IK tar emot fjolårets division 4-lag Limhamns FF i den tionde omgången hemma på Bäckagårds IP under Nationaldagen på måndag.

Efter 15 raka matcher utan förlust, alla matcher inkluderade, föll Kvarnby IK förra helgen borta mot Tygelsjö IK med 3-1 efter en mardrömsstart med ett självmål och ytterligare ett baklängesmål redan efter 13 minuter. Den tidiga uppförsbacken gjorde uppgiften om poäng för svår för KIK.

-Deras tidiga 2-0 ledning gjorde att Tygelsjö kunde få matchen precis dit dom ville genom att ligga i ett lågt försvar och kontra med sin duktiga forward. Tyvärr gör vi därtill vår sämsta halvlek för säsongen under matchens första 45 minuter och även om vi spelade upp oss under den andra halvleken kommer vi inte mycket närmre än vårt reduceringsmål till 2-1. Tygelsjö vann matchen rättvist men nu hoppas vi hitta tillbaka till vinnarspåret igen när Limhamn kommer på besök, säger Ludvig Nilsson tränare Kvarnby IK.

Gästande Limhamns FF spelade under fjolåret i division 4 men hade där en oerhört tung säsong när man slutade sist i tabellen och tvingades ur fyran tillsammans med Vellinge FF som även i år är seriekonkurrent. Laget samlade bara ihop fyra poäng på 22 omgångar genom fyra kryss vilket laget i år redan har slagit poängmässigt. På lagets fyra senaste matcher har man två segrar och två förluster där de två förlustmatcherna kommer från de två senaste omgångarna.