Kvalretur till herrar div 4, omg. 1 20231021: Åhus Horna BK - Kvarnby IK 0-3

Fler bilder (+40) >>

Trots rejäl uppförsbacke inför returen på bortaplan reste sig Kvarnby IK och slog ut Åhus Horna BK med sammanlagt 4-3.

Kval till herrar div 4, omg. 1 20231011: Kvarnby IK - Åhus Horna BK 1-3

Kvarnby IK föll tungt i den första kvalmatchen hemma på Bäckagårds IP mot de långväga gästerna från Åhus. Slutresultatet skrevs till 1-3 efter ett sent tredjemål för gästerna.

HA Div 5 Sv 20230930: Kvarnby IK - Dösjöbro IF 2-0

Fler bilder (+5) >>

Kvarnby IK tog under lördagen sin sjunde raka seger och säkrade samtidigt en kvalplats till nästa års division 4 med en omgång kvar att spela.

HA Div 5 Sv 20230909: Dalby GIF - Kvarnby IK 1-2
Ladda album (+74 bilder) >>

Lördagens bortaseger mot toppkollegan Dalby GIF innebar femte raka segern för Kvarnby IK som än så länge inte vet hur det känns att förlora efter sommaren, semestern och uppstarten av hösten.

HA Div 5 Sv 20230812: Kvarnby IK - NK Croatia 3-1
Ladda album (+101 bilder) >>

Kvarnby IK fick den perfekta starten på höstsäsongen när serieledande NK Croatia hemmabesegrades med 3-1. KIK blev samtidigt det första laget i år att ta poäng av Croatia.

HA Div 5 Sv 20230621: Heleneholms SK - Kvarnby IK 3-0
Ladda album (+21 bilder) >>

Kvarnby IK föll tungt i toppmötet med Heleneholms SK under onsdagskvällen. Slutresultatet skrevs till hela 3-0 till hemmalaget efter en svag första halvlek av KIK.

HA Div 5 Sv 20230616: Husie IF - Kvarnby IK 2-4
Ladda album (+42 bilder) >>

Kvarnby IK vann även årets andra lokalderby mot Husie IF efter seger med 2-4 i fredagskväll på Husiegårds IP.

HA Div 5 Sv 20230524: Torna Hällestads IF - Kvarnby IK 1-2
Ladda album (+64 bilder) >>

Kvarnby IK avslutade maj månads matchspel med seger och tre poäng efter1-2 borta mot Torna Hällestads IF under onsdagskvällen.

HA Div 5 Sv 20230518: Kvarnby IK - Dalby GIF 2-4
Ladda album (+58 bilder) >>

Trots ledning med 2-1 och bara dryga tio minuter kvar föll Kvarnby IK i toppmötet hemma mot Dalby GIF och gled samtidigt ner under positivt kval uppåt.

HA Div 5 Sv 20230513: Lunds BoIS - Kvarnby IK 1-1
Ladda album (+87 bilder) >>

Ett spelmässigt överlägset Kvarnby IK tappade ledningen på övertid och fick åka hem med endast en pinne borta mot Lunds BoIS.

HA Div 5 Sv 20230505: Saba Palestina KIF/Liria IF - Kvarnby IK 1-0
Ladda album (+67 bilder) >>

Kvarnby IK föll i fredagens Malmöderby borta mot Saba Palestina KIF/Liria IF med 1-0.

HA Div 5 Sv 20230428: Kvarnby IK - Furulunds IK 2-1
Ladda album (+61 bilder) >>

Det blev seger direkt för Kvarnby IK efter nederlaget borta mot NK Croatia förra helgen. I hemmamötet med bottenlaget Furulunds IK blev det uddamålsseger med 2-1.

HA Div 5 Sv 20230423: NK Croatia - Kvarnby IK 2-0
Ladda album (+62 bilder) >>

Kvarnby IK föll i den oerhört tidiga seriefinalen borta mot NK Croatia under söndagen med 2-0.

HA Div 5 Sv 20230415: Kvarnby IK - Heleneholms SK 2-1
Ladda album (+78 bilder) >>

Två mål inom loppet av tre minuter i början av den andra halvleken vände på matchen till Kvarnbys favör och innebar i slutändan tre nya poäng när Heleneholms SK besegrades med 2-1

HA Div 5 Sv 20230408: Kvarnby IK - Husie IF 5-1
Ladda album (+118 bilder) >>

Fem mål framåt med bland annat ett hattrick av David Thörnqvist gav Kvarnby IK en härlig 5-1 seger hemma mot lokalrivalen Husie IF i premiären av division 5 Sydvästra 2023.

DM 20230318: Kvarnby IK - Tygelsjö IK 0-0
Ladda album (+72 bilder) >>

Kvarnby IK är vidare till DM-slutspel för andra året i rad efter kryss hemma mot Tygelsjö IK i den avgörande matchen i DM-gruppspelet.

DM 20230304: Kvarnby IK - Vellinge FF 0-1
Ladda album (+57 bilder) >>

Det blev förlust och noll poäng när DM-gruppspelet inleddes hemma på Bäckagårds IP mot division 4-laget Vellinge FF under lördagen.

MM 20230224: FC Möllan - Kvarnby IK 2-2
Ladda album (+16 bilder) >>

Pontus Anderssons tredje och fjärde mål i årets Malmömästerskap räckte till en poäng för Kvarnby IK borta mot FC Möllan i den avslutande gruppspelsmatchen. Därmed går båda lagen vidare till MM-slutspelet.

MM 20230211: Kvarnby IK - Lindeborgs FF 1-0
Ladda album (+94 bilder) >>

I årets tredje gruppspelsmatch i MM vann Kvarnby IK med 1-0 när Lindeborgs FF kom på besök på Bäckagårds IP.

MM 20230121: KSF Kosova IF - Kvarnby IK 1-1

Kvarnby IK spelade oavgjort 1-1 i årets första match när herrarna gästade division 4 laget KSF Kosova IF hemma på Bäckagårds IP i den första gruppspelsomgången i Malmömästerskapen.

HA Div 5 Sv 20221001: Kvarnby IK - Bosnien Hercegovinas SK 2-1

Kvarnby IK avslutade årets seriespel snyggt när laget hemmabesegrade serietrean Bosnien Hercegovinas SK i den avslutande omgången med 2-1.

HA Div 5 Sv 20220924: Limhamns FF - Kvarnby IK 2-3

Kvarnby IK vände och vann borta mot ett vilt kämpande Limhamns FF som slåss för sin division 5 existens. Segersiffrorna skrevs till 2-3 efter två sena Kvarnbymål under slutminuterna.

HA Div 5 Sv 20220917: Kvarnby IK - Tygelsjö IK 2-2
Ladda album (+39 bilder) >>

Det blev tyvärr bara delad pott hemma på Bäckagårds IP när Kvarnby IK tog emot Tygelsjö IK under lördagen. Matchen slutade 2-2 och därmed är också KIK avskrivna från den där kvalplatsen uppåt som laget siktat på.

HA Div 5 Sv 20220827: Heleneholms SK - Kvarnby IK 0-5
Ladda album (+44 bilder) >>

Kvarnby IK storsegrade borta mot Heleneholms SK och vann med hela 0-5 efter att ha haft ledningen med 0-2 efter matchens första 45 minuter.

HA Div 5 Sv 20220820: Lunds BoIS - Kvarnby IK 2-1
Ladda album (+23 bilder) >>

Kvarnby IK föll tungt mot mittenlaget Lunds BoIS och trillade samtidigt ner från platsen som innebar kvalspel till nästa års division 4.

DM-slutspel åttondelsfinal 20220816: Hässleholms IF - Kvarnby IK 2-0
Ladda album (+27 bilder) >>

DM-sagan tog tillslut stopp för Kvarnby IK när division 2-topplaget Hässleholms IF blev för tunga och vann tisdagens drabbning med 2-0.

HA Div 5 Sv 20220805: AIF Barrikaden - Kvarnby IK 3-2
Ladda album (+36 bilder) >>

Kvarnby IK föll i återstarten med uddamålet mot bottenlaget AIF Barrikanden. Trots mängder av målchanser från KIK var det Barrikaden som gjorde flest mål och vann med 3-2.

HA Div 5 Sv 20220618: Teknologkårens IF LTH - Kvarnby IK 2-3

Sent avgörande för Kvarnby IK men ändå en rättvis seger tillslut när Teknologkårens IF LTH bortabesegrades med 2-3 under lördagen.

DM-slutspel 16-delsfinal 20220615: Kvarnby IK - Österlen FF 3-1
Ladda album (+38 bilder) >>

Kvarnby IK besegrade division 2-laget Österlen FF med 3-1 i onsdagens hemmamatch och är därmed också klara för åttondelsfinal i DM.

HA Div 5 Sv 20220606: Kvarnby IK - Limhamns FF 3-2
Ladda album (+73 bilder) >>

Efter tre raka matcher utan seger kom så äntligen en ny seger för Kvarnby IK när sjunde segern i seriespelet säkrades under nationaldagen hemma mot Limhamns FF.

HA Div 5 Sv 20220528: Tygelsjö IK - Kvarnby IK 3-1
Ladda album (+54 bilder) >>

Efter femton raka matcher utan förlust varav åtta förlustfria matcher i seriespelet kom Kvarnby IK:s första förlust sedan den 1 mars under lördagen borta mot Tygelsjö IK.

HA Div 5 Sv 20220525: Kvarnby IK - Vellinge FF 0-0
Ladda album (+52 bilder) >>

För andra matchen i rad kryssade Kvarnby IK mot en toppkonkurrent. Efter 0-0 hemma mot serietvåan Vellinge FF på Bäckagård är dock både förlustnollan och serieledningen intakt.

HA Div 5 Sv 20220521: NK Croatia - Kvarnby IK 0-0
Ladda album (+47 bilder) >>

Efter sex raka segrar på de inledande sex omgångarna kom Kvarnby IK:s första poängtapp i årets seriespel under lördagen borta mot NK Croatia i en match som slutade 0-0.

DM 20220518: Åkarps IF - Kvarnby IK 1-4
Ladda album (+7 bilder) >>

Kvarnby IK är vidare till nästa slutspelsomgång i DM efter en övertygande seger borta mot division 3-laget Åkarps IF med klara 1-4.

HA Div 5 Sv 20220513: Kvarnby IK - Heleneholms SK 3-1
Ladda album (+28 bilder) >>

Segersviten förlängdes ytterligare under fredagen när Kvarnby IK hemmabesegrade Heleneholms SK i Malmöderbyt på Bäckagårds IP med 3-1.

HA Div 5 Sv 20220429: Saba Palestina KIF/Liria IF - Kvarnby IK 1-2
Ladda album (+60 bilder) >>

Segerraden förlängdes under fredagen när Kvarnby IK bortabesegrade Saba Palestina KIF/Liria IF med 1-2 och fullgjorde därmed också en perfekt april med idel segrar, totalt sex stycken.

HA Div 5 Sv 20220423: Kvarnby IK - AIF Barrikaden 1-0
Ladda album (+40 bilder) >>

Alexander Käcks mål i den 50:e matchminuten blev matchens enda och Kvarnby IK tog därmed tredje raka segern på de tre inledande seriematcherna.

HA Div 5 Sv 20220415: Malmö IK - Kvarnby IK 0-1
Ladda album (+43 bilder) >>

Kvarnby IK vann även bortapremiären utav årets seriespel när laget besegrade Malmö IK med 0-1 på Kroksbäck IP under långfredagen. Segern innebar tredje vinsten av tre möjliga inom loppet av endast sex dagar.

DM 20220413: Kvarnby IK - Svedala IF 2-1

Kvarnby IK är vidare till nästa slutspelsomgång i DM efter hemmaseger med 2-1 mot division 5-kollegan Svedala IF under onsdagen.

HA Div 5 Sv 20220410: Kvarnby IK - Teknologkårens IF LTH 3-0

Kvarnby IK vann med komfortabla 3-0 när Teknologkårens IF LTH besegrades i seriepremiären hemma på Bäckagårds IP under söndagen.

DM 20220402: Bjuvstorps FF - Kvarnby IK 1-3
Ladda album (+75 bilder) >>

Efter en sådär första halvlek höjde sig Kvarnby IK betänkligt under den andra halvleken och kunde tillslut vinna rättvist borta mot Bjuvstorps FF med 1-3. Laget är därmed också vidare till nästa slutspelsomgång i DM.

Träningsmatch 20220325: Västra Ingelstad IS - Kvarnby IK 0-2

Vårsäsongen 2022 års sista träningsmatch är spelad och Kvarnby IK gick återigen segrande ur en försäsongsmach när Västra Ingelstad IS bortabesegrades under fredagskvällen med 0-2.

DM 20220301: Staffanstorp United FC - Kvarnby IK 2-0
Ladda album (+12 bilder) >>

KIK föll borta mot division 4-laget Staffanstorp United FC i DM-premiären med 2-0. Trots en bra och välspelad match från båda håll kom Kvarnby IK aldrig närmre än ett ribbskott ifrån att hitta rätt bakom hemmalagets målvakt.

Träningsmatch 20220226: Kvarnby IK - Bjuvstorps FF 0-0
Ladda album (+32 bilder) >>

Kvarnby IK spelade oavgjort 0-0 när Bjuvstorps FF gästade Bäckagårds IP under lördagen. Träningsmatchen var herrarnas tredje raka match utan förlust.

Träningsmatch 20220219: Kvarnby IK - FC Näset 2-0

Kvarnby IK vann med 2-0 hemma mot FC Näset i årets första träningsmach efter de tre inledande gruppspelsmatcherna i Malmömästerskapen.

MM 20220212: Kvarnby IK - AIF Barrikaden 3-1

Årets första hemmamatch slutade också med årets första seger för Kvarnby IK när AIF Barrikaden kom på besök i den tredje gruppspelsmatchen utav årets Malmömästerskap. KIK vann med 3-1 efter bland annat ett mål av A-lagsdebuterande 15-åringen Edvin Elmaz.

MM 20220208: NK Croatia - Kvarnby IK 3-2

Trots att Kvarnby IK hämtade upp 2-0 till 2-2 blev det en ny förlust i MM när NK Croatia tillslut drog det längsta strået med avgörande mål fram till 3-2 i slutminuterna.

MM 20220129: Bosnien Hercegovinas SK - Kvarnby IK 2-1
Ladda album (+17 bilder) >>

Trots ledning med 0-1 i paus förlorade Kvarnby IK årets första match när Bosnien Hercegovinas SK vann den första gruppspelsmatchen i Malmömästerskapen med 2-1.

Träningsmatch 20211215: Genarps IF - Kvarnby IK 2-5
Ladda album (+9 bilder) >>

Kvarnby IK avslutar 2021 med att bortabesegra Genarps IF i årets sista match med 2-5.

HA Div 5 Sv 20211113: Kvarnby IK - Lunds FF 3-0

Kvarnby IK:s fina form håller i sig och laget tog under lördagen sin femte seger på de sex senaste seriematcherna när Lunds FF hemmabesegrades med 3-0.

HA Div 5 Sv 20211030: Kvarnby IK - Bosnien Hercegovinas SK 1-2
Ladda album (+46 bilder) >>

Segersviten stannade på tre raka vinster för Kvarnby IK som under lördagen föll på hemmaplan med uddamålet, 1-2, mot serietrean Bosnien Hercegovinas SK.

HA Div 5 Sv 20211023: Lunds BoIS - Kvarnby IK 2-4
Ladda album (+10 bilder) >>

Kvarnby IK bärgade tredje raka vinsten i seriespelet och tillika fjärde segern på fem matcher när Lunds BoIS bortabesegrades under lördagen på Gunnesbo Gård med 2-4.

HA Div 5 Sv 20211016: Kvarnby IK - Furulunds IK 2-1

Kvarnby IK hemmabesegrade Furulunds IK med 2-1 och tog därmed andra raka segern i seriespelet. Segern innebär också att laget tog ett stort kliv närmre säkrat division 5 kontrakt 2022 och samtidigt hakade man på tåget i kampen om tredjeplatsen i den jämna tabellen.

HA Div 5 Sv 20211009: Kvarnby IK - Lunds SK 2-0

Kvarnby IK blev första lag att besegra serieledande Lunds SK i årets seriespel när man vann hemmamatchen fullt rättvist med 2-0.

HA Div 5 Sv 20211003: Kvarnby IK - NK Croatia 0-1
Ladda album (+37 bilder) >>

En jämn match till trots fick inte Kvarnby IK med sig några poäng från hemmamötet med NK Croatia. Gästerna avgjorde tillställningen med ett drömmål i slutskedet som blev matchens enda mål.

HA Div 5 Sv 20210925: Teknologkårens IF LTH - Kvarnby IK 1-5
Ladda album (+25 bilder) >>

Efter sju raka matcher utan seger kom äntligen säsongens fjärde seger för Kvarnby IK när laget krossade Teknologkårens IF LTH borta med 1-5 efter samtliga mål av spelare födda på 2000-talet.

HA Div 5 Sv 20210919: Turkisk Center FF - Kvarnby IK 4-3

Trots en flygande start på matchen och vändning i andra halvlek efter att hemmalaget kommit ikapp så var det ett pånyttfött Turkisk Center FF som tillslut gick segrande ur matchen och fick med sig alla tre poäng hem.

HA Div 5 Sv 20210905: Bosnien Hercegovinas SK - Kvarnby IK 3-3
Ladda album (+30 bilder) >>

Mardrömsstart med baklängesmål redan efter två minuter och vändning två gånger om men matchen borta mot Bosnien Hercegovinas SK slutade tillslut oavgjort 3-3.

HA Div 5 Sv 20210831: Lunds SK - Kvarnby IK 2-2
Ladda album (+11 bilder) >>

Kvarnby IK fick välförtjänt med sig en poäng hem från den tuffa bortamatchen mot ännu obesegrade serieledarna Lunds SK under tisdagen. Matchen slutade 2-2 efter dubbla mål av Edijon Maliqi.

HA Div 5 Sv 20210822: Furulunds IK - Kvarnby IK 1-1

Tredje matchen i rad utan förlust för Kvarnby IK men tyvärr bara ett poäng med hem från bortamatchen mot Furulunds IK.

HA Div 5 Sv 20210811: AIF Barrikaden - Kvarnby IK 2-2

Kvarnby IK kunde inte följa upp höstens premiärseger mot Saba Palestina med tre nya poäng utan fick istället nöja sig med att dela på poängen med AIF Barrikaden. Slutresultatet skrevs till 2-2.

HA Div 5 Sv 20210808: Kvarnby IK - Saba Palestina KIF 2-1

Efter en tajt och mållös första halvlek kunde KIK tillslut besegra Saba Palestina med 2-1 på Bäckagårds IP när division 5 återstartade efter sommaruppehållet.

HA Div 5 Sv 20210702: Saba Palestina KIF - Kvarnby IK 2-1
Ladda album (+26 bilder) >>

Kvarnby IK föll i vårsäsongens sista match med uddamålet borta mot Saba Palestina KIF. Trots flera fina lägen och goda intentioner blev det noll poäng och en enorm besvikelse.

HA Div 5 Sv 20210620: Kvarnby IK - Heleneholms SK 0-1
Ladda album (+48 bilder) >>

Med en man mindre i strax över 70 minuter i den gasande värmen på Bäckagårds IP mäktade inte Kvarnby IK med att få hål på Heleneholms SK som vann söndagens match med 0-1.

HA Div 5 Sv 20210616: Lunds FF - Kvarnby IK 2-5

Kvarnby IK gästade Lunds FF under onsdagen och vann tillslut komfortabelt med klara 2-5 efter att både Oliver Hvarvenius och Edijon Maliqi blivit tvåmålsskyttar.

HA Div 5 Sv 20210612: NK Croatia - Kvarnby IK 5-2

Kvarnby IK åkte till Kroksbäck IP med en spolierad träningsvecka i bagaget efter ett positivt covid-19 provsvar i truppen i måndags förmiddag och tog sig an en utav seriefavoriterna NK Croatia. Matchen slutade med hemmaseger 5-2.

HA Div 5 Sv 20210606: Kvarnby IK - Teknologkårens IF LTH 4-1
Ladda album (+33 bilder) >>

Seriepremiären är äntligen avklarad och det blev seger direkt för detta nya Kvarnby IK när herrarna hemmabesegrade Teknologkårens IF LTH med 4-1. En fantastisk skön start på säsongen med tre poäng direkt in på kontot.