VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
1 - 3
KSF Kosova
Kvarnby IK1 - 3KSF Kosova

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 september, 14:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 130142126
Samling:12:45
Kvarnby IK - KSF Kosova 1-3
2020-09-29 16:09

Med 0-2 i ryggen redan efter 23 minuter blev uppförsbacken för lång för Kvarnby IK att komma ikapp. Förlustsiffrorna skrevs tillslut till 1-3 i det viktiga bottenmötet hemma mot KSF Kosova. 

Kvarnby IK var inför matchen i en prekär situation och hade sex raka förluster när KSF Kosova kom på besök i den nästsista serieomgången. Inledningen på säsongen var fin med tre raka utan förlust men därefter har förlusterna radats upp. Inför mötet med Kosova var det mycket som stod på spel och i en jämn bottenstrid fanns det fortfarande alla förutsättningar för Kvarnby IK att reda ut tabelläget.

 

Redan efter 16 minuter kunde dock gästerna göra 1-0 på Kvarnby och när ledningen utökades nio minuter senare så var läget jobbigt för KIK. 2-0 ledningen för bortalaget stod sig halvleken ut och även om Kvarnby spelade upp sig i den andra halvleken kom laget aldrig närmare än reduceringen till 1-3 i den 59:e matchminuten genom Omar Mohammed Tawfiq.

 

Gästernas seger innebar att Kosova klättrade upp ovanför kvalstrecket i botten medan Kvarnby förankrades i botten och resultatet innebar dessutom att nedflyttnigen till Division 5 var ett faktum med en omgång kvar att spela.

 

Division 4 Sydvästra

Kvarnby IK – KSF Kosova IF 1-3 (0-29

Målskyttar KIK: Omar Mohammed Tawfiq

Bäckagårds IP

Söndag 27 september 14:00 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER