Seger med 5-0 i kvartsfinalen av MM!
2015-03-11 23:33
Så ska det se ut....

Lindeborgs FF stod som motståndare i kvällens hemmamatch, kvartsfinal i Malmömästerskapen. En match som vi dominerar från första stund. Efter 20 minuter hittar Ludde fram till Noor som ifrån snäv vinkel långt ute på kanten får en drömträff. Smack upp i nättaket och 1-0, ett vackert mål. Lindeborg har bara en riktigt het målchans i matchen och den kommer i 33:e minuten. Deras forward får en fin genomskärare och blir sopren. Men Tonny kommer ut och räddar friläget på ett bra sätt. I slutet av första tar Sköld emot en boll i deras straffområde, spelar snett bak till Robinho som trycker in 2-0.

Vi fortsätter att trycka på direkt ifrån start i andra. Efter kvällens finaste anfall får Felix nöjet att avsluta det med en bra träff och 3-0. Med 20 minuter blir Dano fälld och domaren blåser straff. Lindeborgs målvakt går på rätt håll och räddar snyggt. Bara minuterna senare möter Sköld Noors fina hörna med pannan och gör 4-0, Mr 4-0 gör det igen!!! Malmgren kommer in på högerkanten och gör ett piggt inhopp. Inom loppet av 2 minuter både skjuter han i stolpen och nickar i ribban, inte marginalerna med sig. I matchens sista minuter får Dano revansch på den missade straffen när han fastställer slutresultatet 5-0! En stabil insatts med många goda prestationer, semifinal nästa!!!