VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Staffanstorp United FC
2 - 4
Kvarnby IK
Staffanstorp United FC2 - 4Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 november, 13:00
Plats:Staffanstorp
Staffanstorp United FC – Kvarnby IK 2-4
2019-11-24 10:59

Kvarnby IK vann lördagens träningsmatch mot Staffanstorp United FC 

Även om vi fortfarande läser 2019 i kalendern smygstartade herrarna under gårdagen med en första träningsmatch inför återtåget 2020. KIK gästade Staffanstorp United FC, ett annat division 4 lag men tillhörande den östra serien, och det var Kvarnby IK som började matchen klart bäst. Efter en riktigt bra första halvlek kunde KIK gå till halvtidsvila med 2-0 i bagaget trots att laget dessutom kunde kosta på sig en straffmiss.


-Vi hade ett klart större bollinnehav, var ofta i deras straffområde och skapade ytterligare målchanser förutom de vi gjorde mål på, säger Richard Ohlqvist tränare Kvarnby IK.

 

Till den andra halvleken mattades Kvarnby något och matchen blev jämnare och Staffanstorp lyckades hitta nätmaskorna två gånger om. Även Kvarnby gjorde två mål i den andra halvleken och slutresultatet kunde därmed skrivas till 2-4.

 

-Omar gör tre mål och Sebastian ett vilket är oerhört kul men annars var det Tim som måste hyllas lite extra. Han var planens gigant och gjorde ett jättejobb centralt, säger Richard Ohlqvist och fortsätter:

 

-Det var en skön känsla efter matchen att återtåget fick en positiv start.


Träningsmatch

Staffanstorp United FC - Kvarnby IK 2-4 (0-2)

Målskyttar KIK: Omar Mohammed Tawfiq (3), Sebastian Olsson

Lördag 23 november 13:00

Staffansvallen


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER