Inför Kvarnby IK - Södra Sandby IF
2019-08-23 07:56

Den första hemmamatchen på tre veckor för herrarna väntar när Södra Sandby IF gästar Bäckagård under lördagen.

KIK kommer närmast från två förluster som tränare Richard Ohlqvist själv kategoriserade in som ”hedersamma förluster”. Uddamålsförlusten mot seriesuveränen LB07 följdes förra helgen upp med en ny uddamålsförlust mot Malmö City. Båda bortamatcher och båda med slutresultatet 3-2 till hemmalaget.

-Vi gör åter en stabil insats men får inga poäng med oss denna gången heller. Prestationen är mycket bra och samtliga spelare var fokuserade under hela matchen, säger Richard Ohlqvist och fortsätter:

-Vi var med i matchen från första till sista minuten och skapade målchanser in i det sista mot Malmö City men tyvärr blev det återigen lite uppförsbacke för oss när Malmö City tog ledningen på straff redan efter 15 minuter. Trots underläge med 3-1 i halvtid kände vi att poäng fanns i sikte men närmre än Alexanders andra mål för dagen kom vi aldrig.

Södra Sandby IF kommer till matchen med en skrällseger med hela 3-0 mot LB07 i bagaget från senast. Segern var lagets blott tredje för säsongen vilken gav ordentlig kontakt till lagen framför och lämnade samtidigt Kvarnby allt mer ensamma i botten som laget precis framför.

När KIK gästade Södra Sandby i våras vann Kvarnby med 1-4. Segern på Södra Sandby IP är fortfarande Kvarnbys hittills enda i årets seriespel.