VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Malmö City FC
3 - 2
Kvarnby IK
Malmö City FC3 - 2Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 augusti, 14:00
Plats:Kirsebergs IP, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000092096
Samling:12:45
Malmö City FC - Kvarnby IK 3-2
2019-08-18 13:43

KIK fick inte med sig något poäng denna gång heller trots en väl genomförd bortamatch på Kirsebergs IP. 

KIK föll med uddamålet och 3-2 för andra veckan i rad när Malmö City FC gjorde precis som LB07 förra helgen. Kvarnby gjorde en utav sina bättre matcher för säsongen och precis som senast stod man upp väl men ändå räckte det inte till någon poäng.

 

-Återigen en match som hamnar i kategorin "hedersamma förluster". Det är poängen som saknas annars håller vi jämna steg mot de flesta lagen nu men det syns tyvärr inte i tabellen, säger Richard Ohlqvist tränare i Kvarnby IK.

 

Förberedelserna och fokus inför matchen var av det ovanligare slaget med ett sent återbud på fredagskvällen, en skada på uppvärmningen och en spelare som inte dök upp till match. Trots detta gjorde KIK en fin prestation sammantaget. Hemmalaget ledde dock i halvtid med 3-1 och såg ut att kunna gå mot en komfortabel seger. Men Kvarnby hade inte gett upp och gav Malmö City en kamp hela vägen in till slutsignalen. Det var jämnt in i det sista och även om det inte är mycket kan Kvarnby åtminstone ta med sig att laget vann den andra halvleken med 0-1.

 

-Spelmässigt var det jämnt hela matchen igenom men Malmö City skapade fler målchanser än oss, säger Richard Ohlqvist som annars var extra nöjd över att de sju spelarna födda 2002 återigen gav ifrån sig positiva besked och en god fingervisning om klubbens framtid. 


Division 3 Södra Götaland

Malmö City FC - Kvarnby IK 3-2 (3-1)

Målskyttar KIK: Aleksander Jovanovic (2)

Lördag 17 augusti 14:00

Kirsebergs IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER