VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
0 - 3
BK Flagg
Kvarnby IK0 - 3BK Flagg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 07 augusti, 18:30
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 000092083
Samling:17:15
Kvarnby IK - BK Flagg 0-3
2019-08-08 09:36

Under onsdagen drog Division 3 igång igen efter sommaruppehållet. Kvarnby IK åkte på en ny förlust när BK Flagg vann Malmöderbyt på Bäckagård med 0-3. 

KIK kom till matchen med ett stort poängbehov som tabelljumbo och endast en seger hittills i seriespelet. Med tio poäng upp till just BK Flagg på andra sidan strecket var matchen av stor betydelse.

 

20 minuter in i den första halvleken gjorde BK Flagg mål genom den fd. Kvarnbyspelaren Fabian Gustafsson. 0-1 målet från den tjugonde minuten stod sig halvleken ut även om KIK var på vippen att utjämna tillställningen strax innan halvtid.

 

-Vi var nära att göra 1-1 precis innan pausvilan men istället gör dom 0-2 i början av andra halvlek istället och då blir det såklart en tuff uppförsbacke för oss, säger Richard Ohlqvist tränare Kvarnby IK.

 

Det psykologiskt tunga 0-2 målet i den 47:e minuten blev för tungt för KIK. Strax innan domaren blåste av för 90 minuter kunde Flagg göra ytterligare ett mål och definitivt sätta spiken i kistan. Återigen var det Fabian Gustafsson som stod för målet som därmed noterades för ett hattrick mot sin tidigare klubb.

 

-Det var en jämn match sett till spelet mellan straffområdena och bollinnehavet var förmodligen lika stort men framåt skapade Flagg fler målchanser än oss vilket blev helt avgörande, säger Richard Ohlqvist.

 

Division 3 Södra Götaland

Kvarnby IK – BK Flagg 0-3 (0-1)

Målskyttar KIK: -

Onsdag 7 augusti 18:30

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER