Inför Kvarnby IK - IF Lödde
2019-06-07 09:34

Match två av fem i fullspäckade juni väntar för Kvarnby IK under lördagen när IF Lödde gästar Bäckagård.

KIK kommer till matchen med en seger och två förluster på de tre matcher som nye huvudtränare Richard Ohlqvist varit vid rodret. Efter den inledande segern borta mot Södra Sandby med 1-4 har det gått sämre de två senaste matcherna med klara förluster mot både FC Trelleborg och Kulladals FF.

-Vi genomförde den första halvleken på ett tillfredsställande sätt. Vi höll ihop försvarsspelet och var farliga i våra omställningar, säger Richard Ohlqvist om den senaste matchen mot Kulladal där KIK också hade ledningen i paus men sedan tappade i den andra halvleken och släppte in fyra bollar.

Motståndarna IF Lödde ligger på en andra plats i tabellen efter nio spelade matcher, en mer spelad än Kvarnby och de flesta andra lag i serien efter att ha mött Kulladals FF i vårens sista match redan i onsdags. Mot Kulladal blev det seger med hela 5-1 på bortaplan vilket fick laget att studsa tillbaka snabbt efter förlusten förra helgen mot serieledande LB07.