VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
1 - 6
Malmö City FC
Kvarnby IK1 - 6Malmö City FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 maj, 14:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 000092029
Samling:12:45
Kvarnby IK - Malmö City FC 1-6
2019-05-12 23:38

Publiken på Bäckagård fick se hela sju mål under lördagen men trots ledning för KIK så tappade laget allt och åkte därmed på en ny förlust i seriespelet. 

Efter 0-2 förlusten senast mot serieledande LB07 var det ett hoppfullt Kvarnby IK som gick in till lördagens match för att försöka ta säsongens första seger mot bottenkollegan Malmö City. Matchen började också bra för KIK som tog ledningen med 1-0 men härefter var det roliga slut.

 

KIK kollapsade totalt rakt igenom hela laget och i halvtid låg laget under med 1-3. Så länge det var jämnt på resultattavlan fanns det en chans för KIK att komma tillbaka in i matchen men tyvärr såg det uddlöst ut för Kvarnby.

 

-Vi gjorde några individuella misstag i den första halvleken och då tillät vi Malmö City komma tillbaka in i matchen efter ledningsmålet. Såväl 1-1, 1-2 och 1-3 är misstag från oss som gästerna straffar, säger KIK-tränare Lasse Åström.

 

Den andra halvleken var inte mycket bättre än slutet av den första. Kvarnby saknade ett offensivt spel framåt och lagets gemensamma defensiva arbete klickade inte. Innan matchen var över hade Malmö City gjort ytterligare tre mål. Siffror som var något i överkant men också ett kvitto på Kvarnbys dystra trend för tillfället.

 

-När Malmö City gör 4-1 i början av den andra halvleken går luften ur oss helt och hållet. Det är en total mental lagkollaps och fel värderingar i kritiska lägen som fäller oss, säger Lasse Åström. 


Division 3 Södra Götaland

Kvarnby IK – Malmö City FC 1-6 (1-3)

Målskyttar KIK: Alexander Jovanovic

Lördag 11 maj 14:00

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER