VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
0 - 2
IF Limhamn Bunkeflo
Kvarnby IK0 - 2IF Limhamn Bunkeflo

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 maj, 14:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 000092023
Samling:12:45
Kvarnby IK - LB07 0-2
2019-05-05 16:32

Trots tappert krigande och slit hela matchen var serieledande LB07 för tunga för unga Kvarnby IK. Slutresultatet skrevs till 0-2 och fortfarande står KIK utan poäng i serien i år. 

Kvarnby IK tog emot seriefavoriten och tillika serieledande LB07 under lördagen hemma på Bäckagårds IP. Gästerna hade öppnat seriespelet med tre raka vinster medan Kvarnby hade de omvända facit inför fjärde omgången.

 

Redan i den fjärde minuten hamnade KIK i underläge efter ett självmål. Mardrömsstart för Kvarnby och samtidigt en flygande sådan för LB07.

 

-Det är inte den starten man vill ha mot ett topplag som LB07. Men defensivt gjorde vi vår bästa match för säsongen. Offensivt kan vi däremot mycket bättre och ska kunna kräva mer, säger Kvarnbytränaren Lasse Åström.

 

0-1 stod sig fram till pausvilan men under den andra halvleken skulle LB07 punktera matchen. Efter ett felbeslut i Kvarnbys försvarsspel var gästerna påpassliga och kunde hitta nätmaskorna fram till 0-2. Dagens andra mål var också det sista i matchen även om LB07 fortsatte att skapa en hel del chanser men kapten Robin Armandt i hemmamålet spelade väldigt bra och höll siffrorna nere.

 

-Ett klart fall framåt även om det inte blev några poäng. Jag hoppas att vi kan fortsätta prestera på den här nivån, och ytterligare lite bättre offensivt, då kommer poängen att börja komma, säger Lasse Åström. 

 

Division 3 Södra Götaland

Kvarnby IK – LB07 0-2 (0-1)

Lördag 4 maj 14:00

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER