VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

IFK Trelleborg FK
4 - 0
Kvarnby IK
IFK Trelleborg FK4 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 april, 14:00
Plats:Vångavallen, Trelleborg D-plan konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000092003
Samling:12:45
IFK Trelleborg - Kvarnby IK 4-0
2019-04-14 20:27

Det blev en klar förlust i seriepremiären mot IFK Trelleborg. Matchen slutar 4-0 efter att hemmalaget gjort tre mål sista tio minuterna. 

Trots den klara förlusten var det ett steg framåt och i rätt riktning för det unga Kvarnbylaget. När lagen möttes under försäsongen för tre veckor sedan vann IFK Trelleborg med hela 7-1. Nu stod KIK upp bra mot topptippade IFK Trelleborg och i halvtid stod det bara 1-0 till hemmalaget.

 

-I 75 minuter spelade vi jämnt med Trelleborg och är minst lika bra som dom men tyvärr leder ett felbeslut till att vi släpper in 2-0 vilket punkterar matchen, säger tränare Lasse Åström.

 

Kvarnby hade också en kvitteringsboll inne men målet dömdes hårt bort för hands. Ett tveksamt bortdömt mål som kunde gett den här premiären en helt annan utgång.

 

-Vi är bättre än vad många tror och det visade vi långa stunder idag. Jag tror vi hade en medelålder på 18,8 år och dessutom fick vi göra två sena ändringar i laget. Laget är ungt och orutinerat men det finns väldigt mycket talang i truppen, säger Lasse Åström.

 

Division 3 Södra Götaland

IFK Trelleborg – Kvarnby IK 4-0 (1-0)
Målskyttar KIK: -

Vångavallen, konstgräs

Lördag 13 april 14:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER