VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Stafsinge IF
2 - 0
Kvarnby IK
Stafsinge IF2 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 oktober, 13:00
Plats:Stafsinge IP 1
Tävling:
Matchnummer: 000302011
Stafsinge IF - Kvarnby IK 2-0
2018-10-28 19:41

KIK föll borta mot Stafsinge IF i den första utav två matcher i kvalet till division 2. 

Stafsinge IF besegrade förra helgen LB07 i den första kvalomgången och fortsatte under lördagen på den inslagna vägen med att besegra Malmölag. Falkenbergslaget vann på Stafsinge IP med 2-0 och har nu skaffat sig en viss fördel inför returen på Bäckagård kommande helg.

 

Efter nästan exakt halva den första halvleken tog Stafsinge IF ledningen med 1-0. Hemmalaget kunde utnyttja en frispark och göra det viktiga första målet. Ett ledningsmål som stod sig som halvlekens enda när domaren blåste av den första akten.

 

KIK hade svårt att vaska fram de där riktigt heta chanserna men när hemmalaget fick en spelare utvisad med kvarten kvar efter att han ha fått syna sitt andra gula kort inom loppet av 15 minuter tändes ett hopp hos bortalaget om att kunna få med sig det där så viktiga bortamålet. Istället för kvittering och toppenläge för Kvarnby att ta med sig hem till returen kunde hemmalaget göra 2-0 när klockan tickat upp på 80 minuter.

 

I slutminuterna var Kvarnby sen så när på att få med sig en reducering hem men bollen ville inte in. Istället för stolpe in hade Stafsinge stolparna på sin sida och insidan av stolpen hjälpte hemmalaget till ett bra första resultat.


90 minuter spelade. 90 minuter kvar. Halva kvalet spelat och underläge med 0-2. Helgen har använts till att vara förbannad och grinig. Från och med måndag startar uppladdningen. Uppladdningen till att vända på den här steken och fixa det här hemma på Bäckagård på lördag. 


Vi vet, vi kan - 3-0 till Kvarnby!

 

Kval till Division 2

Stafsinge IF - Kvarnby IK 2-0 (1-0)

Målskyttar KIK: -

Lördag 27 oktober 13:00

Stafsinge IP

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER