Inför Hittarps IK - Kvarnby IK
2018-09-28 07:42

KIK reser till Helsingborg för bortamatch mot Hittarps IK och med målet att upprepa segern från hemmamötet i juni.

Lördagens match blir en ny tuff drabbning för Kvarnby IK. Efter fyra raka förluster och 1-3 förlust senast i Malmöderbyt mot topplaget IFK Malmö väntar seriefemman Hittarps IK som måste vinna för att kunna ha fortsatt chans på de två första platserna.

-Senast mot IFK Malmö tycker jag att vi kändes både bättre och starkare i den första halvleken med fler klara lägen som tyvärr inte gav utdelning. Givetvis borde vi utnyttjat målchanserna bättre och haft ledningen i paus, säger Uffe Jansson som hoppas på bättre skärpa framför mål på lördag mot Hittarp.

Hittarp tar emot Kvarnby på lördag med två raka förluster i bagaget, senast mot serieledande Lindome GIF med 2-1. Dessförinnan hade laget sex raka segrar på kontot och var därmed obesegrade under hösten fram till för två omgångar sedan.

För KIK har hösten varit tung, framförallt september månad som är idel förluster. Med fyra matcher kvar av årets seriespel är laget i allra högsta grad indraget i striden kring strecken och ligger efter 22 spelade omgångar på negativt kvalspel. Kvarnby har dock i de två sista matcherna kvar att möta både Ullared som ligger precis framför och Varberg som jagar bakom i tabellen.

Först ut är dock Hittarps IK på lördag klockan 12:00.