VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
1 - 3
Varbergs GIF FK
Kvarnby IK1 - 3Varbergs GIF FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 juni, 14:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 000026074
Samling:12:30
Kvarnby IK - Varbergs GIF FK 1-3
2018-06-17 12:20
Foto: Jonas Nordahl

KIK åkte på en tung förlust hemma mot tabelljumbon, Varbergs GIF, som kom till matchen med nio raka matcher utan seger i bagaget. 

Kvarnby IK stod för en okej insats men inte mer än så i lördagens viktiga hemmamatch. Tabelljumbon, Varbergs GIF, stod för motståndet och hade bara en seger dittills i seriespelet. KIK hade bollinnehavet i den första halvleken och ägde matchen totalt men utan att skapa de där riktigt heta målchanserna. Den första halvleken såg ut att sluta mållös när Varberg plötsligt från nästan ingenting alls fick straff och kunde rulla in 0-1 på lagets första målchans i den 44:e minuten.

 

Till den andra halvleken kom KIK ut betydligt aggressivare samtidigt som laget fortsatt hade kontroll på bollinnehavet. Kvitteringen kom också ganska omgående när Alexander Engbe hittade nätmaskorna framspelad av Terry Adadevoh-Svensson. Kvarnby IK andades optimism och känslan hos de flesta var att detta nu skulle vara KIK:s match att vinna. Istället för Kvarnbyforcering och hemmamål fick bortalaget frispark på offensivplanhalva som Varberg snyggt förvaltade och satte 1-2 strax efter Kvarnbys kvitteringsmål.


-Deras 1-2 blir ett mycket tungt baklängesmål för våra spelare att släppa in. Vi hänger med huvudena, mycket eftersom känslan efter kvitteringen var att nu tar vi över detta, berättar Uffe Jansson, huvudtränare Kvarnby IK.

 

Efter Varbergs andra mål gick KIK ner på trebackslinje i jakten på kvittering men närmre än ett avslut från Emil Grimbe kom aldrig Kvarnby. Istället för kvittering kunde Varberg sätta spiken i kistan med sitt tredje mål för dagen med tio minuter kvar.

 

-Det är synd att vi inte kan få med oss ett bättre resultat i en sådan här match. Det finns mer att få ut ur det här laget men insatsen är inte mer än okej, säger Uffe Jansson och fortsätter:


-Positivt att ta med oss är i alla fall att vi spelar bra fram till den sista tredjedelen men där måste vi bli mer direkta mot mål. 


Laguppställning Kvarnby IK:

Kevin Alin- Francis Mensah, Fitim Miftari, Alexander Friberg(76), Simon Thoresson- Mirlind Mejzinolli(76), Emil Grimbe, Ludvig Johansson, Edrisa Jallow(66)- Alexander Engbe(66), Terry Adadevoh-Svensson.


Ersättare: Bruno Badri, Max Sääf, Sebastian Lundin, Samir Zadran(66), Oskar Zubac(66), Jesper Örnberg(76), Abbas Abbas(76)


Division 2 Västra Götaland

Kvarnby IK - Varbergs GIF FK 1-3 (0-1)

Målskyttar KIK: Alexander Engbe

Lördag 16 juni 14:00

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER