Matchstart:fre 16 mars, 19:00
Plats:Stångby IP
Torns IF - Kvarnby IK 5-0
2018-03-19 07:30

KIK rasar ihop under matchens sista 20 minuter och förlorar med odiskutabla 5-0 mot Torns IF.

Matchens första 45 minuter är godkända av Kvarnby IK även om det är Torn som kontrollerar bollinnehavet. Laget ligger också under med 2-0 i paus trots att Kevin Alin räddat en straff åt KIK.

Även andra halvlek inleds helt ok för KIK:s del men när 3-0 kommer i den 67:e matchminuten går luften fullständigt ur Kvarnby och kampmoralen rasar. Torn gör ytterligare två mål innan domaren blåser av matchen och vinner tillslut med klara 5-0.

-Jag skulle vilja påstå att Torn tagit stora kliv i sitt anfallsspel under vintern och tillhört spets i sitt lag, berömmer Uffe Jansson, huvudtränare KIK, division 1 nykomlingarna och fortsätter:

-För egen del är jag inte alls nöjd med att vi rasar ihop så som vi gör under matchens sista 20 minuter och detta diskuterade vi direkt efter matchen.

Laget jobbar vidare och tar nya tag de kommande tre veckorna för att göra sig redo för seriepremiären.