Inför Torns IF - Kvarnby IK
2018-03-15 18:47

Kvarnby IK fortsätter försäsongsförberedelserna under fredagen när laget åker till Stångby för att gästa division 1 nykomlingarna Torns IF.

Efter förra helgens förlustmatch hemma mot IF Lödde var huvudtränare Uffe Jansson allt annat än nöjd med KIK insatsen. Laget fick en bedrövlig start på matchen och redan efter fyra minuter ledde bortalaget med 0-2. Förvisso spelade KIK upp sig något efter den första halvtimmen och under den första kvarten av andra halvlek men sammanlagt 30 bra minuter räcker inte.

-Lödde vann rättvist senast och vi fick också tydliga kvitton på att vi måste jobba stenhårt inför seriepremiären med detaljer i offensiven och sätta grunderna än mer i försvarsspelet för att det verkligen ska sitta perfekt till början av april, säger Uffe Jansson.

Fredagens hemmalag, Torns IF, vann något överraskande division 2 förra året och gick därmed direkt upp till division 1. En oerhört stark bedrift av Torn och en mycket imponerande insats. Årets försäsong har fortsatt gått positivt för de orangeklädda. Laget har raddat upp segrar mot såväl Eslövs BK, Lunds BK, IFK Malmö, IS Halmia samt BK Olympic innan laget i senaste matchen åkte på årets första plump genom 2-0 förlusten mot Hittarps IK.

När Kvarnby IK och Torns IF stötte samman ifjol slutade matcherna med förlust för KIK borta och oavgjort hemma på Bäckagård under hösten.