Plats:Bäckagårds IP
Kvarnby IK - IF Lödde 1-2
2018-03-12 09:04

Kvarnby IK förlorar träningsmatchen hemma mot IF Lödde med 1-2.

KIK gör en bedrövlig start på lördagens match och redan efter fyra minuter leder bortalaget med 0-2. Lödde dominerar tillställningen totalt och inte förrän efter dryga halvtimmen spelad syns en nyansskillnad i höjning av Kvarnbyspelet.

-Vi hade bra koll på vad som väntade oss på förhand mot Lödde men tyvärr går inte mitt budskap fram och här får jag vara tydligare i fortsättningen, berättar Uffe Jansson, huvudtränare Kvarnby IK.

Strax innan pausvilan lyckas KIK reducera bortalagets ledning efter en fin prestation av Ludde Johansson. 1-2 står sig till halvtidsvilan.

-Första halvleket är inget annat än underkänd, säger Uffe.

Till den andra halvleken gör KIK flera byten och nio nya spelare kommer in. Inledningen är också mycket positiv men efter drygt timmen spelad tappar KIK i organisation och spelar alldeles för svårt och smått mot ett mycket väl spelande Lödde. Bortalaget skapar under sista halvtimmen en handfull fina lägen att utöka ledningen medan KIK bara har en eller ett par chanser att verkligen få till en kvittering. Det blir inga fler mål i matchen som slutar 1-2.

-Lödde vinner rättvist och vi kommer att jobba stenhårt inför seriepremiären med detaljer i offensiven och grunderna i försvarsspelet för att verkligen få det att sitta, berättar Uffe.