VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Tomelilla
2 - 2
Kvarnby IK
Tomelilla2 - 2Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 februari, 12:00
Plats:Kastanjeskolan
Karta:Klicka här >>
Tomelilla IF - Kvarnby IK 2-2
2018-02-26 08:25

KIK spelar oavgjort, 2-2, borta mot Tomelilla IF under lördagens träningsmatch efter att hemmalaget hämtat upp ett tvåmålsunderläge under matchens sista tredjedel.

Kvarnby IK är klart det bästa laget under matchens första 60 minuter. Laget spelar en fin fotboll och leder också välförtjänt med 0-1 i paus och en ledning som dessutom utökas i början av den andra halvleken.

 

-Jag tycker att vi har full koll på matchen och det enda som jag är missnöjd med under den första timmen är att vi nog borde gjort ännu fler mål än de två som vi nu gör, säger Uffe Jansson, huvudtränare Kvarnby IK.

 

När KIK utökar ledningen till 0-2 i början av den andra halvleken så hade nog de flesta räknat hem tre poäng till Kvarnby. Tomelilla ville dock annat och visade prov på karaktär och vilja. Samtidigt som bortalaget slår av på taken med 10-20% får Tomelilla luft under vingarna och både reducerar och kvitterar ganska omgående. Matchen står här efter och väger och båda lagen har möjlighet att punktera tillställningen men när domaren blåser av för 90 minuter står det 2-2 på resultattavlan.

 

Uffe Jansson hymlar inte om att matchen borde ha vunnits och att Tomelilla bjuds in i matchen igen när KIK går ner i intensitet men ser också tendenser i att många spelare varit borta under sportlovsveckan.

 

-Riktigt kul att få släppa fram Marco Stojic (född 2002) och Gabriel De Souza (född 2001) i matchen och låta dom både få lite seniorerfarenhet. Båda killarna gör det bra och det är fantastiskt att veta att där kommer många lovande spelare underifrån som knackar på dörren till A-laget, säger Uffe.


Laguppställning Kvarnby IK: 

Kevin Alin- Francis Mensah, Max Sääf(75), Marko Stojic, Jesper Örnberg- Edrisa Jallow(46,75), Emil Grimbe, Sebastian Lundin(46), Arsim Brahimi(60)- Alexander Engbe,

 

Ersättare: Ludvig Johansson(46), Tim Hansson(46), Gabriel De Souza(60).

 

Träningsmatch

Tomelilla IF - Kvarnby IK 2-2 (0-1)

Målskyttar KIK: Alexander Engbe och Arsim Brahimi

Kastanjeskolan

Lördag 24 februari 12:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER