VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Vimmerby IF
1 - 0
Kvarnby IK
Vimmerby IF1 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 september, 15:00
Plats:Skobes Arena
Tävling:
Matchnummer: 000025136
Samling:13:30
Vimmerby IF - Kvarnby IK 1-0: Förlust borta mot Vimmerby
2017-09-05 08:00

Det tätnar i botten efter Kvarnbys förlust i lördags borta mot Vimmerby IF. Vid seger hade KIK klättrat upp jämsides med Räppe i tabellen och lämnat bottenkvartetten bakom sig men istället är det nu bara två poäng ner till nedflyttningsplats och tre poäng till jumbon. 

Första halvlek går klart till Vimmerby. Vi lyckas inte hota VIF utan de kan avstyra våra försök ganska enkelt. De får med fler spelare när de anfaller och skapar en del lägen där Kevin räddar oss. 1-0 kommer i 20:e min vid en situation där jag tycker vi borde få frispark för en hög spark i samband med nedtagningen. Mottagningen sker med foten över Simons huvud och sedan kommer ett bra avslut direkt. Att VIF ledde med 1-0 i paus var rättvist men det målet är jag mycket tveksam till!

 

Andra halvlek är bättre av oss. Sakta men säkert trycker vi fram mer folk vilket ger VIF möjligheten att punktera matchen vid en 3-4 bra omställningar! Ändå lever vi på hoppet att kvittera tills slutet men närmre än ett par hörnor kommer vi inte.

 

Matchen slutar 1-0. Idag kan vi inte klaga på spelarnas fighting spirit för alla försökte. Vi har problem med vårt anfallsspel där vi inte kommer fram till rejäla målchanser. Oftast stupar vi i speluppbyggnaden.

 

Nu återstår sex omgångar och bottenstriden har nu blivit otroligt tight. Nu gäller det att ta en match i taget och göra stabilare insatser!

 

/Uffe Jansson


Vimmerby IF - Kvarnby IK 1-0 (1-0)

Skobes Arena 

Lördag 2 september 15:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER