VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
0 - 6
Lindsdals IF
Kvarnby IK0 - 6Lindsdals IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 augusti, 14:00
Plats:Bäckagårds plan 1
Tävling:
Matchnummer: 000025128
Samling:12:30
Kvarnby IK - Lindsdals IF 0-6: Tung, tung förlust mot Lindsdal
2017-08-28 08:25
KIK gick in till lördagens match med förhoppning om seger och revansch för förlusten i vårens möte uppe i Kalmar. Vid tre poäng hade Kvarnby klivit förbi Lindsdal och gett ett försprång ner till bottenlagen men istället blev det tvärstopp och storförlust med 0-6. Tungt! Otroligt tungt!

Att förlora med 0-6 är aldrig okej i en seriematch! Att prata i detaljer blir därför bara fel.


Första 15 min gick klart till Linsdal, därefter kom vi in i matchen och hade några lägen att kvittera. När klockan går in på övertid så blåser domaren straff till Linsdal. Förseelsen är solklar, däremot kan jag inte avgöra om det är innanför eller inte! Domaren är säker på sin sak och 0-2 i paus.

Vi gör ett byte i paus för att satsa offensivt, tyvärr sker ett missförstånd på vår avspark och 0-3 är ett faktum efter 10 sekunder. Här dör matchen och siffrorna springer iväg till genanta 0-6!

 

Nu gäller det att vi samlar ihop oss och lägger fullt fokus på en match i taget! Detta börjar nästa lördag mot Vimmerby IF på bortaplan.

 

/Uffe Jansson


Kvarnby IK - Lindsdals IF 0-6 (0-2)

Bäckagårdens IP

Lördag 26 augusti 14:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER