Inför Hässleholms IF - Kvarnby IK
2017-08-17 10:53

Efter den fina poängen mot serieledande Torns IF i senaste omgången väntar imorgon en ny tuff utmaning för KIK när laget åker till Hässleholm för match mot serietvåan Hässleholms IF på Österårs IP.

Kvarnby IK tog ledningen i hemmamatchen mot Torn senast genom Oskar Zubac i den första havleken. Trots en fin halvlek lyckas Torn kvittera efter hörna strax innan halvtidsvilan. Ett oavgjort resultat som senare stod sig även under den andra halvleken och slutresultatet skrevs till 1-1.

-Jag är mycket nöjd med vår första halvlek mot Torn där vi spelar en bra fotboll och är aggressiva. I den andra halvleken sliter vi sen hårt och det ska samtliga spelare ha beröm för, summerar Uffe Jansson den förra omgången mot serieledarna.

Morgondagens motståndare har en mycket fin formkurva med sex raka segrar i serien. Bland annat besegrades lokalrivalen IFK Hässleholm senast i en tuff match med uddamålet. Senast laget fick lämna en match utan poäng var den 2 juni i hemmaförlusten med 1-5 mot Torn.

Vårens möte hemma på Bäckagård slutade med uddamålsseger, 0-1, för Hässleholm.