Matchnummer: 000025114
Samling:12:30
Kvarnby IK - Torns IF 1-1: En poäng mot serieledarna
2017-08-14 07:56
KIK ordnade en poäng hemma mot serieledande Torns IF under lördagen efter bland annat en mycket fin första halvlek.

Vi inleder matchen bra. Det känns som om vi är hetare i närkamperna och det ger oss ett visst övertag i spelet under de första 25-30 minuterna. Vi tar ledningen med 1-0 i 24:e minuten då vi tar oss runt på vår högerkant, Ali slår ett inlägg som Oskar Zubac är först på och kan sedan slå in en retur efter eget avslut!   Sista 15 minuterna kommer Torn in i matchen. De gångerna det blir farliga lägen för Torn i första halvlek, så är det mest i samband med fasta situationer. Jag tänker då främst på två bra frisparkslägen och hörnor. 1-1 kommer i  41:a minuten då Torn nickar in en hörna.

Andra halvlek höjer Torn sin aggressivitet, vi får lägga fullt fokus på att försvara oss och när vi väl vinner boll så har passningarna oftast fel adress. Sista 25 minuterna av matchen får vi till ett lite bättre anfallsspel vilket gör att vi får vila med boll! Halvlekens största möjlighet är det sista som händer i matchen. Kevin blir överspelad men Stefan har placerat sig på mållinjen och räddar avslutet. Matchen slutar 1-1.

Är mycket nöjd med vår första halvlek där vi spelar en bra fotboll och är aggressiva. Andra halvlek sliter vi hårt och det ska samtliga ha beröm för!

På fredag 18/8 har vi nästa match då vi möter topplaget Hässleholms IF på bortaplan kl 19.30.