Matchnummer: 000025110
Samling:12:30
KSF Prespa Birlik - Kvarnby IK 4-1: Förlust mot Prespa
2017-08-08 10:04
Prespa vinner Malmöderbyt på Heleneholm IP och tar därmed revansch för förlusten mot Kvarnby IK i våras. KIK gör en helt ok match men ett par bolltapp och misstag straffades hårt under denna lördagseftermiddag.

Jag tycker vi inleder matchen riktigt bra med ett samlat försvarsspel och med sekvenser av bra mod med bollen på Prespas planhalva. Tyvärr tappar vi boll två gånger vid minut 9 och 13 och ställningen är 2-0 på tavlan. Mot skickliga motståndare straffas man direkt av våra misstag!

Vi reducerar till 2-1 i 20:e minuten och efter det finns det lägen på båda håll under halvleken, men ställningen är 2-1 i paus!

Andra halvlek har Prespa mer boll men det känns kontrollerat av oss! Tyvärr kommer två snabba baklängesmål i minut 60 och 62 och matchen är i praktiken förlorad. Matchen slutar 4-1 till Prespa!

Vi gör en okej insats mot ett bra lag, men de straffar oss hårt vid våra misstag och Prespa vinner matchen rättvist!

Nu laddar vi om inför lördagens match då serieledarna Torns IF kommer till Bäckagårds IP!