IFK Berga - Kvarnby IK 3-0: Förlust borta mot Berga!
2017-06-26 10:17

KIK var på gång efter en svajig inledning utav matchen mot IFK Berga men räckte tillslut ändå inte hela vägen när hemmalaget efter tre mål i den andra halvleken kunde vinna med klara 3-0.

Berga inleder bra, skulle vilja säga att deras inledande 20 minuter visar prov på det mest utvecklade spelet på offensiv tredjedel. De har instick, kommer runt på inlägg och skapar en 5-6 fasta situationer! Kevin tar ett friläge och vi lyckas rida ut stormen.

Sista 20 av den första halvleken lyckas vi jobba oss in i matchen och har två bra lägen att ta ledningen via Francis och Ali, men halvleken slutar 0-0!

Andra halvlek är fem minuter gammal när Berga slår ett inlägg mot bortre stolpen. Kevin ska ut och boxa bort bollen samtidigt kommer en Berga spelare från andra hållet och kolliderar kraftigt. Båda har fokus på att nå bollen så jag kan tycka att inget ojust inträffar. Båda försöker spela vidare men när 1-0 kommer drygt fyra minuter senare tvingas både Kevin och Bergaspelaren att kliva av matchen. Tyvärr kommer nästan direkt efter 1-0 målet också 2-0 då vi har ett offensivt inkast i höjd med Bergas straffområde. Vi går bort oss och Berga kommer tre mot en och kan utöka sin ledning. Med 20 min kvar, precis när vi ska flytta fram folk för att jaga liv i matchen, så sätter Berga 3-0 på ett bra avslut från distans. Matchen slutar 3-0 till Berga.

Nu återstår onsdagens hemmamatch mot Asarums IF FK klockan 19:00 innan uppehållet!