Kvarnby IK - IFK Klagshamn 5-1: Vidare till MM-final!
2017-04-13 10:38
Storsegern med hela 5-1 mot IFK Klagshamn innebär att Kvarnby för tredje året i rad står i final utav Malmömästerskapen. I finalen väntar Kulladals FF som Kvarnby stötte på redan i gruppspelet. Speldag och spelplats för finalen är ännu inte fastställt.

I dagens match mot IFK Klagshamn satte vi full fart från start och fick också tidigt hål på dem. Terry gör 1-0 efter sex minuter och två minuter senare sätter Emil 2-0. En sån start ger oss arbetsro och vi kan då börja fokusera på att våga spela ut ordentligt! Innan 25 minuter har spelats så sätter Terry sitt andra mål till 3-0. Trevligt att se att samtliga dessa tre mål görs på fasta situationer. Klagshamn har ett riktigt bra anfall i slutet på halvleken som avslutas med ett skott mot krysset men som Calle gör en fin räddning på. Ledning 3-0 i paus.

Andra halvlek är okej de första 25 minuterna, dock märker man att vi tar svårare beslut och använder för många tillslag innan vi släpper bollen. 4-0 kommer efter 55 minuter när Max Nordlinder får göra första målet i Kvarnbytröjan. 5-0 kommer efter ca 25 minuter då Terry sätter sitt tredje mål för kvällen, fint framspelad av Lindi. Efter detta går vi ner oss för mycket och släpper in Klagshamn i matchen. De har ett avslut i stolpen innan de kan reducera i 87:e minuten på en fint slagen frispark.

Matchen slutar 5-1 och vi är nu klara för final i MM där Kulladals FF blir vår motståndare.