VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Saba Palestina KIF/Liria IF
1 - 0
Kvarnby IK
Saba Palestina KIF/Liria IF1 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 05 maj, 18:30
Plats:Heleneholms IP B-plan
Tävling:
Matchnummer: 130155030
Samling:17:00
Saba Palestina KIF/Liria IF - Kvarnby IK 1-0: Besvikelse och missräkning
2023-05-09 15:59
Foto: Anna Käck

Kvarnby IK föll i fredagens Malmöderby borta mot Saba Palestina KIF/Liria IF med 1-0.

Tre segrar och en förlust var facit för Kvarnby IK inför fredagens drabbning borta mot Saba Palestina KIF/Liria IF på Heleneholms IP. KIK parkerade inför matchen på en andraplats i tabellen med ett getingbo bakom sig av lag där Saba Palestina KIF/Liria IF återfanns på plats nummer nio men endast fem poäng efter Kvarnby IK.

 

I blåsten på Heleneholms IP hade Kvarnby IK det tufft mot ett hårt kämpande Saba Palestina KIF/Liria IF. Kvarnbys vägvinnande spel hade svårt att få fäste på Saba Palestina och när hemmalaget gjorde 1-0 på stopptid i den första halvleken var det en ordentlig kalldusch för KIK.

 

-Vi hade det svårt att anpassa oss i första halvlek både till den kraftiga vinden och den långsamma gräsmattan. Detta gjorde att vi inte fick något riktigt tryck på motståndarna. Deras ledningsmål släpper vi in efter ett långt inkast där vi borde kunnat försvara oss bättre, säger Ludvig Nilsson tränare Kvarnby IK.

 

Under den andra halvleken höjde sig Kvarnby IK rejält men närmre än en del hyfsade chanser till att kvittera kom aldrig KIK där en rensning på mållinjen var det närmsta laget kom i kvitteringsjakten.

 

-En betydligt bättre andra halvlek där vi lyckades bedriva ett bättre etablerat anfallsspel men där vi tyvärr aldrig fick in bollen i mål. Totalt sett var det här helt klart en besvikelse och att vi inte fick med oss minst en poäng från denna match var en missräkning, säger Ludvig Nilsson.

 

Division 5 Sydvästra

Saba Palestina KIF/Liria IF - Kvarnby IK 1-0 (1-0)

Målskyttar KIK: -

Varningar KIK: Ludvig Nilsson

Heleneholms IP

Fredag 5 maj 18:30


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 13:00
1 - 1  
Lör 6/4 13:00
1 - 3  
Ons 3/4 19:00
1 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER