SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Välkommen tillbaka hem, Clara Schagerström!
2022-06-22 15:30

Clara Schagerström är tillbaka hemma i Kvarnby IK och klubben är väldigt glada över att se henne i den blå Kvarnbytröjan igen.

Kvarnby IK är Clara Schagerströms moderklubb och den enda klubb som hon har representerat under sin karriär. Därför var det heller aldrig något tvivel för Clara om att skriva på ett nytt avtal med KIK när hon väl kom hem.

 

-Det känns bra att skriva på för Kvarnby IK igen. Som det är just nu vill jag inte vara i någon annan klubb än Kvarnby så för mig var det självklart att skriva på här igen, säger Clara Schagerström.

 

Redan för några veckor sedan var Clara tillbaka hemma i Malmö igen. Hon har sedan hemkomsten från sin utlandsvistelse redan hunnit göra ett tiotal träningar och en handfull matcher något hon har sett fram emot när hon har varit iväg.

 

-Jag har hela tiden sett fram emot att komma tillbaka och samtidigt varit nyfiken på att se vad som har hänt inom laget under tiden som jag har varit bortrest, säger Clara Schagerström och fortsätter:

 

-Och mycket har faktiskt hänt! Framförallt är det många av våra yngre tjejer som har tagit kliv och vågar ta för sig mer både i spelet och med snacket på planen vilket gör mig väldigt glad. Dessutom är det roligt med nya spelare i laget som ökar konkurrensen och höjer kvaliteten ytterligare. Det känns helt enkelt väldigt kul att vara tillbaka.

 

Clara Schagerström har varit på resande fot sedan i vintras och att nu laget får tillbaka en sådan fanbärare och fantastisk lagspelare bådar inte minst gott inför hösten. Med sin goda spelförståelse och trygghet i försvarsspelet kommer Clara bli en viktig pusselbit i jakten på nytt kontrakt under den intensiva hösten i den oerhört jämna tabellen. En höst som Clara redan har börjat blicka fram emot.

 

-För mig har det de senaste veckorna mest handlat om att komma i form igen och anpassa mig efter den utveckling som laget har gjort medan jag har varit iväg. Det är mycket som fortfarande sitter i men det känns som att jag ändå är ganska långt ifrån den spelaren som jag vill vara och den jag var när jag åkte iväg men det rättas förhoppningsvis till mot hösten, säger Clara.

 

-Precis som med Elemina som också kommit hem från en längre reseperiod är det fantastiskt kul att ha Clara tillbaka hos oss. Clara ger stabilitet till laget och är en fin ambassadör för Kvarnby IK, säger Uffe Jansson sport- och ungdomsansvarig Kvarnby IK.

 

Under tiden som Clara har varit iväg berättar hon avslutningsvis att det hon har saknat mest under sin tid hemifrån har varit hela omgivningen och alla i laget.

 

-Vi har en bra sammanhållning och alla kan verkligen hänga med alla, så gemenskapen är det jag har saknat mest. Men att bara komma ner till träningen, spela ihop med laget och snacka med alla i klubben igen är härligt, avslutar Clara.


Nyhetsarkiv
LB07 - Kvarnby IK 2-22022-04-20 12:25
Inför LB07 - Kvarnby IK2022-04-14 17:26
2022-02-22 17:50
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER