VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

FC Trelleborg (4)
3 - 3
Kvarnby IK (3)
FC Trelleborg (4)3 - 3Kvarnby IK (3)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 mars, 17:00
Plats:Västervångs IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130409001
Samling:15:30
DM: FC Trelleborg - Kvarnby IK 3-3
2022-03-07 14:08

Kvarnby IK kryssade borta mot division 4-laget FC Trelleborg i DM-premiären under söndagen. Efter underläge med 2-1 i halvtid slutade matchen tillslut 3-3 när domaren blåste av för full tid.

KIK kom väl förbereda och laddade till årets första tävlingsmatch. Matchen inleddes också bra av gästande Kvarnby IK men efterhand tog fler och fler tekniska fel över vilket ledde till ett ryckigt spel från bortalagets sida och hemmalaget kunde så smått ta över matchbilden. FC Trelleborg spelade en fin fotboll och hade en tydlig idé med långa bollar som också gav resultat – två gånger om i den första halvleken.

 

-Den första halvleken var ingenting att hylla och något av FCT:s mål borde vi ha stoppat och förutsett tidigare i försvaret, säger Sebastian Rasmussen tränare Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Under pausvilan tog tjejerna själv upp varför vi inte spelar det vi kan och tränar på under veckorna vilket skulle ge resultat.

 

En välbehövlig halvtidsvila och ett par byten från Kvarnby IK gjorde att laget höjde sig under den andra halvleken. Laget kom in i matchen betydligt bättre och kämpade hårt hela vägen. Under matchens sista 20 minuter är det Kvarnbys match vilket också tränare Sebastian Rasmussen vittnar om och berättar att det är den period av matchen laget är mest nöjda med.

 

Trots uppryckningen i den andra halvleken blev det ingen seger för KIK. FC Trelleborgs 2-1 ledning efter den första halvleken var ett mål för mycket och istället skrevs slutresultatet till 3-3.

 

-Vi är väldigt nöjda med de sista 20 minuterna som vi kommer att ta med oss. Det är dessutom återigen väldigt roligt att några av våra U16 tjejer var med och gjorde som vanligt bra prestationer, säger Sebastian Rasmussen.

 

DM

FC Trelleborg – Kvarnby IK 3-3 (2-1)

Målskyttar KIK: Linnea Prytz (2), Parina Askari

Varningar KIK: -
Västervångs IP

Söndag 6 mars 17:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER