Plats:Landskrona IP
Samling:10:00, Landskrona IP
2022-02-22 17:50

Kvarnby IK förlorade årspremiären borta mot Landskrona BoIS med 3-1.

Efter ett par inställda träningsmatcher var det i lördags äntligen dags för årspremiär för Kvarnby IK när laget åkte till Landskrona IP för att gästa anrika Landskrona BoIS. Efter en hyfsat jämn inledning på matchen tog hemmalaget över mer och mer under den första halvleken och kunde även ta ledningen fullt rättvist.

Under den andra halvleken är det hemmalaget som inleder så som man avslutade den första halvleken. Landskorna BoIS kunde också göra både ett och två mål till innan KIK sakta växte sig in i matchen. Laget skapade en del målchanser och lyckades även tillslut få till en reducering fram till 3-1. Närmre än så kom dock aldrig Kvarnby IK under den här årets första träningsmatch.