SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Michelle Andersson fortsätter i Kvarnby IK även 2022
2021-12-21 16:33

Kvarnby IK är glada att meddela att Michelle Andersson är nästa spelare på tur att förlänga med klubben. Parterna är överens om en kontraktsförlängning som gör att Michelle är sin moderklubb trogen även 2022.

Michelle Andersson är fostrad i Kvarnby IK och har gått hela vägen genom klubbens ungdomsverksamhet upp till seniorlaget. Bortsett från ett par säsonger i Husie IF under mitten av 2010-talet har Michelle varit KIK trogen och skapat starka band till föreningen.

 

-Kvarnby är min moderklubb som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. För mig var det ingen tvekan om att förlänga och fortsätta i klubben även nästa år, säger Michelle Andersson och fortsätter:

 

-Dessutom är vi ett lag med mycket potential som jag tror starkt. Att vi också är ett enormt härligt gäng spelare i laget som kan umgås och ha kul både på och utanför planen är ett stort plus.

 

Från sin centrala mittfältsposition har Michelle Andersson en viktig roll i laget, såväl som motor och pådrivare och för den rutin som hon besitter från spel i högre divisioner. Hjärtat för laget och klubben delar hon med flera andra lagkamrater som verkligen brinner för att ta Kvarnby IK framåt.

 

-Väldigt skönt att Michelle fortsätter hos ytterligare ett år. Hon är en spelare med stort Kvarnbyhjärta och hennes rutin kommer bli oerhört viktig för oss nu när vi ska försöka etablera oss på den övre halvan av tabellen 2022, säger Uffe Jansson ungdoms- och sportansvarig Kvarnby IK.

 

Året som nu lider mot sitt slut har varit ett väldigt blandat år med många upp- och nedgångar berättar Michelle Andersson. Det har varit en konstig säsong för alla fotbollsspelare men så som damernas division 3 Sydvästra tillslut mynnade ut i blev en konstig känsla av ett år med alldeles för många betydelselösa matcher.

 

-Sammantaget tycker jag att vi har tagit oss igenom säsongen så bra vi kan och framförallt har vi utvecklats både som spelare och som lag vilket vi förhoppningsvis kan dra nytta av nästa år, säger Michelle.

 

-Nu ser man verkligen fram emot en ”riktig” säsong med en riktig försäsong där vi som lag kan förbereda oss på bästa sätt inför en fotbollssäsong som jag tror kommer gå betydligt bättre för oss rent resultatmässigt än årets. Förhoppningen är såklart att vi får ett år med ett seriespel där vi har fått de rätta förutsättningarna att komma förbereda på absolut bästa sätt.


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER