SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK förlänger med Linnéa Karlsson
2021-12-15 17:36

Kvarnby IK och Linnéa Karlsson är överens om en kontraktsförlängning som gör att Linnéa blir KIK fortsatt trogen under 2022.

-Jag trivs oerhört bra i denna klubben och därför var det för mig ingen tvekan att förlänga med Kvarnby IK. Vårt lag har en väldigt bra sammanhållning och vi utvecklas både som lag och individuellt som spelare hela tiden vilket är kul att se, säger Linnéa Karlsson.

 

Linnéa Karlsson anslöt till Kvarnby IK under början av 2016 och har därför varit en del av det lag som gick från ungdomslag till att bli en stomme av dagens seniorlag och hela den resa som laget har varit med på sedan dess. Nästa år blir alltså Linnéas sjunde år i klubben och hon ser redan fram emot 2022.

 

-Först och främst ser jag fram emot att komma tillbaka från min skada men därefter handlar 2022 framförallt om att det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans nästa år. Med tanke på den utveckling vi hela tiden har ska det bli kul att se hur vi kan ta oss an seriematcherna nästa säsong och förhoppningsvis få med oss bättre resultat än vad vi har fått i år, säger Linnéa Karlsson och fortsätter:

 

-Årets säsong har ju varit minst sagt som en berg-och-dal-bana med en ny tränare två veckor innan seriestart och en ny spelidé på det som förmodligen påverkade oss i att resultaten inte var med oss under vissa delar av året. Däremot har vi samtidigt kunnat bygga upp ett nytt spel som har gjort oss bättre där alla spelare har utvecklats mycket individuellt och som lag har vi blivit mer samspelta. Skadan jag drog på mig i september har såklart varit ett minus men allt som allt har det varit ett lärorikt år på många olika sätt som vi nu ska bygga vidare från och bli bättre av nästa år.

 

Att ännu en spelare med stort klubbhjärta har förlängt är oerhört positivt för klubben vilket ungdoms- och sportansvarige Uffe Jansson också vidhåller.

 

-Även om Linnéa inte är fostrad från fotbollsskolan hos oss så har hon varit i klubben i många år nu och bidrar stort till den fina gemenskap som finns i damlaget och det oerhörda hjärta för klubben som mer eller mindre alla i damlaget har. Innan skadan som Linnéa åkte på var det tydligt vilka framsteg som hon har gjort på fotbollsplanen vilket såklart också ger extra plus till förlängningen över nästa år. Det finns ännu mer att hämta hos Linnéa och håller hon sig bara fri från skador kan det bli ett ännu roligare år 2022 både för henne och för laget.  


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER