SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK och Ella Malmgren överens om en fortsättning
2021-12-14 16:49

Kvarnby IK och Ella Malmgren är överens om en spelarförlängning i klubben. Den offensiva spelaren blir därmed fortsatt Kvarnby IK troget över 2022. –En av de främsta anledningarna till att jag vill fortsätta spela för Kvarnby IK är för att jag har en stor kärlek till klubben, säger Ella Malmgren.

Ella Malmgren, född 2001, anslöt till Kvarnby IK februari 2016 och blev genast en del i det ungdomslag som bara två år senare skulle göra sin A-lagsdebut när KIK gjorde comeback i damernas division 4. Ett val att ansluta till KIK som hon nu ser tillbaka på med varma känslor.

 

-Ända sedan jag bytte från min moderklubb Husie IF till Kvarnby har jag känt mig som hemma här i klubben. Jag trivs otroligt bra här både som ungdomstränare och som spelare där vårt damlag är något utöver det vanliga. Redan nu ser jag oerhört mycket fram emot att få spendera en hel säsong med laget vid min sida och jag har en stark tilltro till var och en att vi kommer göra väldigt bra ifrån oss nästa år, säger Ella Malmgren och fortsätter:

 

-Jag måste också säga att jag är väldigt glad över att tillhöra och vara en del av en förening som Kvarnby IK där damspelare och herrspelare värderas lika högt med samma förmåner och fördelar. Detta ser jag som något otroligt positivt och något som jag är väldigt stolt över.

 

2021 års säsong har vart en ojämn säsong och en ganska stor prövning för laget enligt Ella Malmgren. Tätt inpå det framskjutna seriespelet blev det ett plötsligt tränarbyte som medförde både skifte av spelidé och nya perspektiv att se på både träning och match.

 

-Det blev rätt mycket nytt och rätt mycket att ta in och anpassa sig efter under kort tid vilket jag tror kan ha påverkat våra resultat åt det sämre inledningsvis. Vi har dock aldrig gett upp och det är tydligt på många håll i laget där flera spelare utvecklats väldigt mycket individuellt vilket kommer ge resultat på längre sikt, säger Ella Malmgren och fortsätter:

 

-I såväl träning som match pressar vi ständigt varandra till att bli bättre vilket sporrar oss alla.

Just kämparglöden är också ett utav Ellas allra största signum på planen. Hon ger aldrig upp och ger alltid allt för laget och för Kvarnbyklubbmärket på bröstet vilket syns och är viktig för resten av laget.

 

-Ella är en enorm krigare och en oerhört nyttig lagspelare. En sådan spelare som man alltid vill ha i sitt lag för hon ger alltid allt oavsett situation och tar alltid det obekväma jobbet för såväl sig själv som sina lagkamrater. Att hon dessutom är en glädjespridare gör det hela enkelt att säga att det är väldigt skönt att Ella också är ombord för 2022, säger Uffe Jansson ungdoms- och sportansvarig Kvarnby IK.

 

På fotbollsplanen berättar Ella Malmgren vidare att hon vill fortsätta pressa sig själv till att bli ännu bättre nästa år och ta ännu mer plats i laget.

 

-Jag tror att årets säsong har gett oss en stabil grund att bygga vidare på som jag tror kommer att leda till något riktigt bra nästa år där vi förhoppningsvis kan få till ett riktigt bra anfallsspel och där jag själv hoppas kunna bidra med fler mål framåt. Fortsätter vi bara jobba hårt tillsammans som en enhet tror jag att vi kan nå väldigt bra resultat, säger Ella Malmgren.


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER