SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK förlänger kontraktet med Simona Karpin
2021-12-09 14:59

Kvarnby IK är glada att meddela en överenskommelse om ett nytt avtal med Simona Karpin. Ytterbacken med nummer 11 på ryggen fortsätter därmed i Kvarnby IK även 2022.

-Jag känner mig som hemma här i Kvarnby IK och är även väldigt exalterad inför den kommande säsongen. Med tanke på vår stora utveckling som vi hade denna säsong så vill jag givetvis fortsätta att vara en del av Kvarnby IK och damernas utveckling här, säger Simona Karpin och fortsätter:

 

-Förhoppningsvis kommer vårt hårda jobb och all vår träning och utveckling att under nästa år visa sig i ännu fler poäng.

 

Årets säsong har enligt Simona Karpin varit en ganska tuff sådan. Dels för att laget, precis som alla andra lag, mer eller mindre kastades rakt in i seriespelet men också för att laget så tätt inpå seriestart fick en helt ny ledarstab som ville jobba in ett nytt spelsätt och hade andra tankar och visioner. Detta skulle laget lära sig på kort tid och visa på plan omgående. Dessutom menar Simona på att när både Hyllie IK och NK Croatia drog sig ur serien innebar det att seriespelet saknade betydelse då kvalspelet redan var slopat och Malmö FF seglat iväg på förstaplatsen.

 

-Jag kände att man tappade helt enkelt motivationen något när vi stod där med stora delar av säsongen kvar och ingenting att spela för. Dock tycker jag att vi har tagit stora framsteg och utvecklats väldigt mycket under året, såväl individuellt som laget i sin helhet där vi har blivit mer sammansvetsade i vårt spel och i ett spelsätt som jag tycker passar oss väldigt bra, säger Simona Karpin som också hyllar och lyfter fram de nya ansiktena som synts till i laget under året vilket hon menar på är bra för konkurrensen och kan lyfta laget ännu mer.

 

-Simona är en fantastisk vinnarskalle och en spelare som sätter krav på sin omgivning att hela tiden bli bättre. Det är riktigt härligt att Simona väljer att fortsätta ytterligare ett år hos oss i Kvarnby IK och kan vara med och bidra till att laget fortsätter att utvecklas, säger Uffe Jansson sportansvarig Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Hennes starka duellspel och specialitet med sina långa inkast är ingredienser som är extra plus i hennes fina repertoar.

 

Att fortsätta utvecklas även nästa år lyfter Simona fram som de viktigaste bitarna inför 2022 och det hon ser fram emot allra mest. Både att laget kan fortsätta att utvecklas med den större konkurrenssituationen som en stor bidragande del men också att hon själv kan bli en ännu bättre spelare för att göra laget ännu bättre.

 

-Jag hoppas att vi tillsammans kommer att fortsätta jobba med och för varandra och att vår utveckling på planen ska visa sig i betydligt fler poäng i tabellen. Vi hade en del otur med vissa resultat i år och därför hoppas jag att vi kan få fler resultat med oss nästa år. Ett år där jag också hoppas att vi får chansen att tävla på riktigt i seriespelet igen efter årets motivationssänkare, säger Simona Karpin.


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER