SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK förlänger kontraktet med Tilde Forsberg
2021-12-07 19:57

Kvarnby IK och Tilde Forsberg är överens om en kontraktsförlängning. Anfallarens nya avtal gör att Tilde blir sin moderklubb trogen även 2022.

Tilde Forsberg, född den 7 augusti 2001, har spelat i Kvarnby IK under hela sin fotbollskarriär och kommer i och med det nya avtalet även att göra så under kommande säsong. Nästa år blir också Tildes femte seniorlagssäsong i klubben vilket både hon och klubben är väldigt glada för.

 

-Kvarnby IK är och har väldigt länge varit hemma för mig så att förlänga och fortsätta spela i klubben var en ren självklarhet från min sida. Att ha möjligheten att fortsatt få lov att spela fotboll med detta härliga gäng är oerhört tacksamt, säger Tilde Forsberg och fortsätter:

 

-Jag är också tacksam för förtroendet att även fortsättningsvis få chansen att bidra till den utveckling och förbättring av vår spel som vi har påbörjat tillsammans.

 

Uffe Jansson, sportansvarig Kvarnby IK, berättar om den stora betydelsen av att fortsätta kunna bygga vidare på en stark stomme av spelare med ett stort Kvarnbyhjärta där Tilde definitivt är en utav flera sådana spelare i Kvarnby IK:s damlag.

 

-Tilde har ett härligt driv och ett otroligt stort engagemang för både laget och klubben. Efter en skadefylld säsong 2021 är det fantastiskt att höra henne prata om hur varma känslor hon har för föreningen och hur gärna hon vill vara med och påverka betydligt mer nästa år. En Kvarnbyambassadör och målgörare som alla lag hade velat ha.

 

Säsongen som nu är slut och det år som håller på att gå mot ett nytt har varit som en berg-och-dalbana enligt Tilde. En pandemi som fortsatt haft ett grepp om stora delar av säsongen på ett eller annat sätt, en flera gånger framskjuten säsongsstart, en överlägsen seriesegrare, två lag som drog sig ur och därtill ett skadefyllt år för flera spelare i truppen.

 

-Efter omständigheterna som varit har det trots allt varit ganska skönt att det så tidigt stod klart att division 3 kontraktet var säkrat efter att Hyllie och Croatia dragit sig ur. Självklart hade vi hoppats på en bättre placering i tabellen och färre skador för att få en stabilare trupp vecka ut och vecka in men nu ser vi fram emot att utveckla vårt spel och bli ännu bättre nästa år istället, säger Tilde Forsberg och fortsätter:

 

-Jag hoppas att denna långa ”försäsong” som 2021 känts som ska ge resultat kommande säsong och synas både i vårt spel och i tabellen. Vi har många spelare som är otroligt duktiga individuellt, inte minst har våra unga spelare redan visat framfötterna rejält, och för oss gäller det att knyta ihop allt för att utnyttja varandras styrkor ännu bättre. Att få vara en del av detta och hjälpa både laget och lagkamraterna framåt ser jag verkligen fram emot.


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER