SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK och Nora Wahlén överens om en fortsättning 2022
2021-12-06 14:55

Kvarnby IK förlänger med Nora Wahlén och därmed står det klart att Nora fortsätter i sin moderklubb även över 2022.

-Jag trivs otroligt bra här och det är fortfarande en av höjdpunkterna under veckan att komma ner och träna med detta laget vilket såklart bidrar till att jag ville fortsätta även nästa år. Dessutom tror jag att laget kommer att utvecklas mycket kommande säsong vilket jag vill vara en del utav, säger Nora Wahlén.

 

Nora, född 2001, har tillhört Kvarnby IK under hela sin karriär och spelat sig igenom samtliga ungdomslag upp till klubbens seniorlag som hon nu har tillhört under de senaste fyra åren. En fanbärare för klubben och en spelare som Kvarnby IK är väldigt nöjda över att fortsätta samarbeta med även fortsättningsvis.  

 

-Såklart är det jättekul att Nora har förlängt med oss inför 2022. Som spelare är Nora användbar både som mittback och som innermittfältare. Dessutom är hon en stark pådrivare i laget och en viktig kugge i vårt damlag, både för sin person, som spelare och för den Kvarnbyidentitet som Nora står för, säger Uffe Jansson ungdoms- och sportansvarig Kvarnby IK.

 

Även om det har varit en konstig säsong 2021 och än mer för samtliga damlag i division 3 Sydvästra som under stora delar av höstsäsongen inte har haft något att spela för, efter att Malmö FF tidigt säkrat seriesegern och nåde NK Croatia samt Hyllie IK dragit sig ur, så tycker Nora att 2021 varit ett steg framåt på fotbollsplanen.

 

-Jag tycker att året bjudit på en tempoväxling i både träningsintensitet och driv från våra tränare vilket gett en positiv effekt även på laget. Att det också har tillkommit ett antal nya spelare till laget tycker jag har varit väldigt roligt och detta tror jag bara kommer att stärka oss ytterligare med hög kvalitet och högre konkurens, säger Nora Wahlén och fortsätter:

 

-Resultaten i matcherna har tyvärr varierat något och inte alltid varit med oss men att samtliga spelare fortsätter kämpa och ge allt i alla matcher är positivt.

 

Även om årets säsong rent träningsmässigt ännu inte är slut ser Nora redan nu fram emot kommande säsong och lagets fortsatta utveckling 2022. Ett nytt år innebär nya möjligheter och möjligheten att tillsammans med laget utvecklas, bli bättre och placera sig ännu högre nästa år är mål som Nora vill vara med och bidra till i Kvarnby IK 2022.


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER